Sony Music Norway

Richello slipper «Mykonos Bop» fredag 29. mai!

Del

Denne sommeren kommer Mykonos til deg! Produsent/DJ-duoen Richello følger opp comeback-singelen «All We Are», med enda en hit – eller bop, om du vil.

«Mykonos Bop» er en sommerlig låt som tar deg med til varmere strøk – uten at du behøver å dra noe sted. I tillegg til Richello selv, har Matt Beyer og JOP (Jop Pangamanan) vært med å skrive låten. Sistnevnte har også vokal.

Vi går en annerledes sommer i møte og de fleste får nok ikke den ferien de så for seg. Derfor har Richello samlet sine beste tips for optimal sydenstemning hjemme:

  • Smør tykt lag med solkrem
  • Lag paraplydrinker
  • Plask i det oppblåsbare bassenget du kjøpte på bensinstasjonen på GranCa
  • Ha «Mykonos Bop» på repeat

Selv om gutta aldri har vært på den greske øyen, skal de dra dit så fort de får sjansen.

Vi har aldri vært på Mykonos, men nå som vi har en låt om stedet så må vi faktisk se å komme oss dit snarest mulig. I mellomtiden håper vi at«Mykonos Bop» kan gi deg sommervibber!

«Mykonos Bop» var opprinnelig en skoleoppgave hvor de skulle skrive en låt for Galantis. Da sangen ble ferdig valgte guttene, med god grunn, å beholde den til sitt eget prosjekt.

Richello består av Henrik Sæter og Ole Georg Pedersen fra Fredrikstad, nærmere bestemt Begby. Der vokste de opp i samme gate, med de samme interessene og fant hverandre gjennom musikken.I fjor høst flyttet begge til Lillehammer for å studere musikk og business vedLIMPI. For syv år siden la Richello ut remixer på Souncloud, som fort genererte flere millioner streams på plattformen. Duoens comeback-singel «All We Are» har siden den ble sluppet tidligere i år straks 400K streams på Spotify.

«Mykonos Bop» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 29. mai

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Travis Scott slipper ny singel og musikkvideo25.9.2020 07:30:00 CESTPressemelding

Travis Scott slipper i dag sin nye singel og musikkvideo «FRANCHISE», sammen med Young Thug og M.I.A. HØR DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISE Sangen kommer med en offisiell musikkvideo regissert av Travis Scott og White Trash Tyler, filmet i Michael Jordans legendariske herregård i Chicago. SE DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISEOfficial Musikkvideoen ble premiert på IMAX-kinoer i USA i går, i forkant av visningen av Christopher Nolans film TENET, hvis lydspor også inneholder Travis Scott-låten «The Plan». I tillegg til den offisielle musikkvideoen slippes det også tre alternative videoer for å fullføre «FRANCHISE»-verdenen; en lyric-video, en visualizer og etinnblikk i studioet. Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISELyricVideo Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISEVisualizer Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISECactusSlatt Artwork er laget av den verdenskjente samtidskunstneren George Condo. Kan sees HER, samt ligger også som vedlegg lenger ned i presse

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom