Sex og PolitikkSex og Politikk

RETTELSE: Norske stortingspolitikere tester ut seksualitetsundervisning

Del

Korrekt dato for arrangementet "Norske stortingspolitikere tester ut seksualundervisning" er torsdag 30. september.

Vi viser til tidligere utsendte pressemelding der det ble oppgitt feil dato for arrangementet.

Norske stortingspolitikere tester ut seksualundervisning

Arrangementet finner sted torsdag 30. september, klokken 11.00.

Privat til redaksjonen:

Arrangementet er åpent for pressen. Dersom redaksjonen ønsker å sende en journalist eller fotograf, vennligst ta kontakt med teamleder for seksualitetsundervisning, Vilde Senje på telefon 950 54 034

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sex og Politikk

Sex og Politikk
Sex og Politikk
Christian Krohgs gate 34
0186 Oslo

22 11 55 13https://sexogpolitikk.no/

Sex og Politikk er en ideell og partipolitisk uavhengig medlemsorganisasjon som jobber for å styrke og informere om seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, både i Norge og internasjonalt.

Sex og Politikk er det norske medlemmet i International Planned Parenthood Federation (IPPF) som er den største organisasjonen for SRHR internasjonalt, med nasjonale organisasjoner i mer enn 140 land i tillegg til Norge.

Seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) handler blant annet om å kunne bestemme om og når man vil ha barn, om å få informasjon om og tilgang på sikker, moderne og billig prevensjon, om rett til trygg og lovlig abort og om rett og mulighet til å praktisere sin seksuelle orientering og kjønnsidentitet uten straffeforfølgelse eller fordømmelse.

Følg pressemeldinger fra Sex og Politikk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sex og Politikk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sex og Politikk

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom