Fjordkraft

Resultater Q2 2021 for Fjordkraft Holding ASA

Del

Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft): Netto driftsinntekter i 2. kvartal økte med 24 prosent til 388 MNOK, opp fra 314 MNOK i 2020. Justert driftsresultat utgjorde 141 (124) MNOK i 2. kvartal 2021. Økningen er på 14 prosent fra samme periode foregående år.

– Kvartalet viser positiv utvikling og gode resultater. Vi har mange ulike salgskanaler, og fysiske kanaler har mot slutten av kvartalet vært tilbake på tilnærmet normalt aktivitetsnivå, sier CEO Rolf Barmen i Fjordkraft.

Fjordkraft, som også er et mobilselskap, offentliggjorde i går at de kjøper kundeporteføljen til mobilselskapet Skymobil. Skymobil har cirka 38 000 kunder.

 Volum er også i mobilmarkedet viktig for lønnsomhet, fastslår Rolf Barmen.

Fjordkraft Mobil hadde ved utgangen av 2. kvartal nær 135 000 kunder og er med det landets største mobilleverandør uten eget nett.

Fjordkraft-konsernet offentligjorde tall for kundeutviklingen i 2. kvartal den 13. juli. Tallene viste total kundevekst i konsernet på over 20 000 kunder. Det var segmentene Utvidet Allianse, Norden og Bedrift som sto for veksten i kvartalet. Konsernets tall for 2. kvartal i Privatsegment viste betydelig forbedring og positiv trendutvikling sammenliknet med foregående, men nedgang i segmentet isolert.

Fjordkraft-konsernet består av virksomhet i Norge, Sverige og Finland og har i alt ca. 1 million kunder. Høsten 2020 kjøpte konsernet to selskaper i Norge og ett selskap med virksomhet i både Sverige og Finland.

 

Fjordkraft Holding ASA (ticker: Fkrft) presenterer resultater kl. 08 på webcast.

 Presentasjonen holdes av konsernsjef Rolf Barmen og CFO Birte Strander.

For fullstendig børsmelding og resultatpresentasjon https://live.euronext.com/nb  «FKRFT» eller https://investor.fjordkraft.no/reports-and-presentations/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Konsernsjef Rolf Barmen. Foto: Hanne Solheim.
Konsernsjef Rolf Barmen. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft-konsernet leverer strøm til 2,1 millioner mennesker fordelt på omtrent 1,1 millioner målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i Norge, Sverige og Finland. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er nå Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 30 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2020 hadde Fjordkraft 330 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fra november 2020 har Fjordkraft-konsernet datterselskaper i Sverige og Finland gjennom oppkjøpet av Switch Nordic Green AB. Selskapet selger fornybar energi gjennom merkevaren Nordic Green Energy. I Norge omfatter Fjordkraft-konsernet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft og Gudbrandsdal Energi.
I 2020 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,215 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom