Dønn grønn

Rent vann med ren transport

Del

Oslo kommune ved Vann- og avløpsetaten har inngått ny rammeavtale om intern transport med Dønn grønn. De grønne budbilene fikk toppkarakter på miljøvennlig transport, selvfølgelig!

På kort tid har budbiltjenesten Dønn grønn inngått mange avtaler om miljøvennlig transport i Oslo Nå har også Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune inngått ny rammeavtale med budbilene om intern transport i etaten. Tidligere har Skatteetaten inngått avtale med de grønne budbilene.

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har valgt oss. Spesielt hyggelig er det at de har lagt vekt på at vi har en tjeneste som består av bare elektriske biler, sier daglig leder Per-Jørgen Melnes i Transport-Formidlingen SA som står bak Dønn grønn.

Oppdraget består av intern frakt av vannprøver og post, pakker og rekvisita mellom etatens forskjellige vann- og renseanlegg samt kontorene. Avtalen ble signert rett etter påske og trer i kraft umiddelbart.

I gjennomgangen av tilbudene fra flere leverandører blir Dønn grønns tilbud vurdert bedre enn de andre tilbyderne på alle punkter. Avtalen er tildelt etter en vurdering av kvalitet og pris. I vurderingen av kvalitet var miljø en viktig faktor.

Miljøvennlige budbiler

Dønn grønn er etablert av Transport-Formidlingen SA, som har 70 års erfaring innen transportbransjen. Dønn grønn har allerede 10 budbiler som skal frakte varer inn og ut av Oslo på en miljøvennlig måte.

– Vi må tenke miljøvennlig. Som en stor aktør i transportbransjen er det helt naturlig at vi leter etter løsninger som gjør vår virksomhet bedre for omgivelsene, sier Per-Jørgen Melnes i Transport-Formidlingen SA.

De nye budbilene er blitt godt mottatt etter oppstarten i desember.  Avtalen med Vann- og avløpsetaten er bare en av flere med stort aktører som vil gjøre de nye budbilene meget synlige i bybildet.

– Vi må gjøre det vi kan for å utforske mulighetene til å endre bransjen og finne gode løsninger. Som alle andre bransjer må vi tilpasse oss endrede krav fra omgivelsene. Løsningen på utfordringene med miljøet er at vi endrer miljøfokuset. Budbilene Dønn grønn er er et viktig steg, men vi følger også nøye med på utviklingen når det gjelder tyngre kjøretøy også, sier Melnes.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Dønn grønn

Dønn grønn
Dønn grønn
Østre Aker vei 255
0976 Oslo

22 25 75 00http://www.donngronn.no

Dønn grønn er en 100 prosent elektrisk budbiltjeneste. Vi leverer gods innenfor Oslo by med miljøvennlig drift og hyggelige sjåfører. 

Mange bedrifter har allerede inngått avtale med Dønn grønn om levering av varer i Oslo-området. Tjenesten har i dag 10 biler i drift i Oslo.

Dønn grønn er en tjeneste fra Transport-Formidlingen SA.