Amedia

Renate Slettli Nymo (44) er ny regiondirektør i nord

Del

Renate Slettli Nymo (44) er ansatt i stillingen som administrerende direktør i Bladet Nordlys og regiondirektør i Amedia region nord.

Regiondirektør Renate Slettli Nymo. Amedia
Regiondirektør Renate Slettli Nymo. Amedia

Renate Slettli Nymo har lang ledererfaring som toppleder, strategidirektør, HR-direktør og økonomisjef, og kommer nå fra stillingen som strategisk rådgiver i Atea. Hun har et stort nettverk i distriktet, gjennom flere lederroller og engasjement i Næringsforeningen i Tromsøregion. Direktør for mediehus i Amedia, Morten Nilsen, er svært tilfreds med ansettelsen av en erfaren næringslivsleder i rollen. 

– Amedia har en sterk og viktig posisjon i nord. Vi er overbevist om at vi med ansettelsen av Renate vil styrke og utvikle oss i et strategisk viktig område for Amedia. Renate har god kommersiell teft, dyp digital innsikt og sterke strategiske egenskaper. I tillegg er hun veldig dyktig med folk, sier Nilsen. 

Amedia har jobbet grundig med rekruttering til denne nøkkelstillingen, og nettopp ledelse, strategisk forretningsutvikling, kundeforståelse og innovasjon har vært viktige temaer i stillingsanalysen. 

– Jeg ser fram til å ta med med meg erfaringer med digital transformasjon og endringsprosesser inn i en ny bransje. Jeg gleder meg til å bli kjent med mediebransjen og ser også fram til å jobbe tett med næringslivet i nord, sier Renate. 

Renate får en nøkkelrolle i Amedia. Hun blir styreleder i seks sterke aviser: Finnmark Dagblad, Finnmarken, Finnmarksposten, Fremover, Lofotposten og Lofot-Tidende. Hun blir også administrerende direktør i Bladet Nordlys, og utgjør toppledelsen i mediehuset sammen med sjefredaktør Helge Nitteberg. 

Renate beskrives som strategisk sterk og en pådriver for endring. I tillegg beskrives hun som en tillitvekkende person som er flink til å «oversette strategi» og få med seg folk. Hun er utdannet siviløkonom. Før hun begynte i Atea har hun hatt r hun hatt nøkkelstillinger i JM Hansen, Troms Kraft og Ernst & Young.

Renate Slettli Nymo begynner i stillingen 9. august.

Kontakter

Regiondirektør Renate Slettli Nymo, telefon 952 73 648

Direktør for mediehus Morten Nilsen, telefon 911 89 719

Bilder

Regiondirektør Renate Slettli Nymo. Amedia
Regiondirektør Renate Slettli Nymo. Amedia
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom