NTB

Remote Production bistår NTB med interim teknologi- og utviklingsdirektør

Del

Remote Production har fått oppdraget med å bistå NTB i perioden frem til ny teknologi- og utviklingsdirektør er på plass. Jørgen Scheel går inn som interim i denne perioden.

Jørgen Scheel er til daglig system- og løsningsarkitekt i Remote Production. Han har tung teknologikompetanse og lang erfaring som CTO og system- og løsningsarkitekt. Han var i sin tid grunnlegger av Mediateket AS der han var CTO før selskapet ble solgt. Han kjenner NTB godt gjennom at Remote Production er valgt som underleverandør av video- og liveteknologi til den visuelle virksomheten i nyhetsbyrået. 

Scheel vil rapportere til CEO og sitte i ledergruppen til NTB i denne perioden.

- Jeg er svært glad for at Remote Production kan bistå oss gjennom at Jørgen Scheel har tatt på seg dette oppdraget en periode. Han kjenner NTB godt og vet hvilken kompetanse våre utviklere har. Han har høy arbeidskapasitet og vil kjapt kunne sette seg inn i vår hverdag og våre teknologiske utfordringer, sier Tina Mari Flem, sjefredaktør og adm.dir i NTB.

Starter 2. mars

Tina Mari Flem har vært fungerende utviklingsdirektør for NTB siden august i fjor. I denne perioden har selskapet jobbet med å identifisere hvilken kompetanse en ny leder for området må ha for å ta NTBs teknologitjenester videre. Dette arbeidet er nå ferdigstilt og rekrutteringen til stillingen er allerede i gang. I mellomtiden fungerer Jørgen Scheel som interim teknologi- og utviklingsdirektør. Han starter allerede 2. mars.

- NTB er en stor og viktig aktør på innhold. Nyhetsbyrået skal være i europatoppen hva gjelder effektiv digital drift, smidig leveranse og distribusjon av dette innholdet. Jeg setter stor pris på at jeg får bidra til å finne ytterligere teknologiske løsninger for å bringe den utviklingen fremover, til glede for både kunder og ansatte, sier Scheel.

Kontakter

Jørgen ScheelTeknologi- og utviklingsdirektør (interim)

Tel:+47 918 54 300

Bilder

Om NTB

NTB
NTB
Skippergata 24 (Pressens hus)
0154 Oslo

22 00 32 00https://www.ntb.no

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå. Vi produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi.

NTBs redaksjoner følger nasjonale og internasjonale nyheter døgnet rundt. Hver dag leverer våre journalister og fotografer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. 

Vi er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som automatisert journalistikk og mediebank.

Med 400 millioner bilder og videoer er vi Nordens største bildebyrå. Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse.

Følg pressemeldinger fra NTB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NTB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NTB

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom