REITAN

REMA 1000 kutter prisene på alkoholfri drikke

Del

I dag kutter myndighetene avgifter på alkoholfrie drikkevarer. Hos REMA 1000 får du alltid lave priser, og hver krone i avgiftskuttet skal komme kundene til gode. Derfor reduserer vi prisen på hundrevis av varer, tilsvarende avgiftsendringen og momseffekten av dette.

Avgiftsreduksjonen gjelder brus, energi- og leskedrikker og saft. For eksempel vil kunder få et priskutt på cirka 12,50 kr på en 4-pakning med 1,5 liter brus eller 3,20kr på én flaske 1,5 liter solbærsirup.

- Lavere avgifter betyr at vi betaler mindre for varene, og kan gi lavere priser i butikk. Vi liker lavere priser, og ønsker å gi hele dette avgiftskuttet til kundene, sier Line Aarnes, Kategori og Innkjøpsdirektør for RELMA 1000.

De nye prisene på alkoholfrie varer inkluderer en varslet prisøkning i samme periode fra produsenter på enkelte varer.

Allerede priskutt på sukkerfri brus

I påvente av det varslede kuttet på sukkeravgifter reduserte REMA 1000 prisene på sukkerfri Coca-Cola og Pepsi Max allerede mandag kveld, 28 juni.

I alle våre butikker får du nå en 4-pakning 1,5 liter Coca-Cola uten sukker til kr 39,90 kr (+pant), og en 4-pakning 1,5 liter Pepsi Max til 49,90 kr (+pant).

Fortsetter priskutt på frukt og grønt

REMA 1000 vil samtidig gjøre det enklere for kundene å ta sunne og gode valg, for å bidra til at folkehelsen utvikler seg i en positiv retning.

- Vi fokuserer på å tilrettelegge for en sunnere hverdag og har kuttet priser på fersk frukt og grønt i Æ-appen vår, sier Aarnes.

Derfor får kundene alltid blant annet 10 prosent priskutt på fersk frukt, bær og grønnsaker gjennom appen Æ, slik at det blir merkbart rimeligere å legge de næringsrike varene i handlekurven.

REMA 1000 har i en årrekke samarbeidet med helsemyndighetene om å gjøre dagligvarer sunnere og har signert en intensjonsavtale for å gjøre det enklere for kundene å ta sunnere valg.

Oversikt over nye priser: https://www.rema.no/nyheter/priskutt-pa-alkoholfri-drikke/

Kontakter

Bilder

Om REITAN

REITAN
REITAN
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitan.no

REITANs visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN hadde en totalomsetning i 2020 på 106 mrd (inkl. franchiseomsetning) sysselsetter over 39 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

REITAN består av tre forretningsområder: REITAN HANDEL, REITAN EIENDOM og REITAN KAPITAL.I tillegg kommer Britannia Hotel, et femstjerners internasjonalt fullservicehotell i Trondheim.

Følg pressemeldinger fra REITAN

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra REITAN på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REITAN

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom