REMA 1000

REMA 1000 bekjemper matsvinn; halv pris på brød ved stengetid

Del

Fra og med i dag, på selveste Matsvinndagen 29. september, vil alle dagsferske brød og bakervarer hos REMA 1000 settes til halv pris fra kl. 22. Dette gjør vi for å kunne gi et godt tilbud til kundene våre og for at vi sammen skal bekjempe matsvinn.

Illustrasjonsbilde fra Opplysningskontoret for brød og korn.
Illustrasjonsbilde fra Opplysningskontoret for brød og korn.

- Ferske bakervarer er en av de største svinnvarene i butikk. Ved å tilby brød og bakst til halv pris etter kl. 22 vil matsvinnet forhåpentligvis gå betraktelig ned, så jeg gleder meg stort over dette, sier Emilie Våge, Leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000.

REMA 1000 har forpliktet seg til å levere på FNs bærekraftsmål om å redusere matsvinn med 50% innen år 2030. Vi i REMA har satt et enda med ambisiøst mål om å redusere med hele 80% innen samme tid, så dette er et klart grep som nå gjøres, for å nå dette målet. 

De aller fleste butikkene til REMA 1000 stenger kl. 23. Da har kunden en hel time på seg til å handle brød og bakst til halv pris. Noen få butikker stenger før kl. 22, men her jobbes det med å få på plass en løsning.

På lørdager og søndager er det fra kl. 20.

BIldet er hentet fra brodogkor.no 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsbilde fra Opplysningskontoret for brød og korn.
Illustrasjonsbilde fra Opplysningskontoret for brød og korn.
Last ned bilde

Om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Gladengveien 2
0661 Oslo

https://www.rema.no/

I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf

Følg pressemeldinger fra REMA 1000

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REMA 1000

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom