SMB Norge

Rekordvekst for Bedriftsforbundet i oktober

Del

Oktober ble en måned helt utenom det vanlige for Bedriftsforbundet med en medlemsvekst på hele 11,2 prosent etter at både Gründerforeningen og Norske Homeopaters Landsforbund (LHL) signerte kollektive avtaler for sine medlemmer.

Foto: Bedriftsforbundet
Foto: Bedriftsforbundet

- Vi er utrolig glade for at både Gründerforeningen og Norske Homeopaters Landsforbund valgte å bli en del av Bedriftsforbund-familien. Med nesten 500 nye medlemsbedrifter i ryggen vil våre argumenter veie enda tyngre når vi kjemper for bedre rammebetingelser til landets små og mellomstore bedrifter, sier forbundets leder Olaf Thommessen.

Økt fokus på oppstartsbedrifter

Gründerforeningens leder Andreas Svoor er glad for at avtalen endelig er signert og mener den vil føre til klare synergier for begge parter.

- Bedriftsforbundet har i svært mange år gjort et godt stykke arbeid for norske små og mellomstore bedrifter og var et helt naturlig valg for oss, sier Svoor.

- Med våre 350 medlemmer på laget vil dessuten gründeraspektet få en styrket posisjon i organisasjonen, og jeg er helt sikker på at vi sammen kan bidra til at Bedriftsforbundet fremover blir et klart og naturlig førstevalg, samt den beste partneren for bedrifter i oppstartsfasen, konstaterer han.

En god døråpner

Norske Homeopaters Landsforbund har nærmere 150 medlemmer og leder Tore Fosso gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med Bedriftsforbundet.

- Vi mener at Bedriftsforbundet er akkurat den døråpneren vi trenger for å få spredt budskapet om mulighetene som finnes innen homeopati til norske pasienter. I tillegg vil våre medlemmer ha stor nytte av alle de gode medlemsfordelene, sier Fosso.

Rekordvekst

Bedriftsforbundet er den eneste næringsorganisasjonen i Norge som kun ivaretar de små og mellomstore bedriftenes interesser. Med Gründerforeningen og Homeopatforbundet om bord nærmer Bedriftsforbundet seg nå 5000 medlemsbedrifter som til sammen sysselsetter i underkant av 30.000 ansatte over hele landet. Og det skal ikke stoppe der, konstaterer Olaf Thommessen.

- Vi har opplevd en jevn tilvekst av nye medlemmer i det siste, og i oktober toppet det seg med disse kollektive avtalene. Det er svært oppmuntrende for vårt videre arbeid, sier Thommessen.

- Vi har dessuten både spennende og gode samtaler med flere organisasjoner for tiden og regner med å få på plass minst en kollektiv avtale til innen utgangen av året, legger han til

Om Bedriftsforbundet

Norges små og mellomstore bedrifter utgjør over 90 prosent av norsk næringsliv. De skaper i dag to av tre nye jobber og står for over halvparten av verdiskapningen i landet.

Bedriftsforbundet er den eneste norske næringsorganisasjonen som kun ivaretar denne viktige gruppen. Med en tydelig stemme plasserer vi disse bedriftene i sentrum, der de hører hjemme.

Vi gjør det dessuten lettere å drive bedrift gjennom gode medlemsfordeler som tilgang til gratis juridisk rådgivning, skreddersydde forsikringsløsninger, nyttige verktøy og attraktive møteplasser. For mer informasjon kan du gå inn på vår hjemmeside www.dinbedrift.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Bedriftsforbundet
Foto: Bedriftsforbundet
Last ned bilde

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom