Ticket Feriereiser

Rekordbillige restplasser

Del

Akkurat nå er det rekordbillig å reise utenlands på sol- og badeferie. Utvalget er fortsatt større enn etterspørselen, og da presses prisene og man kan gjøre et skikkelig reisekupp. De som kan reise i løpet av de kommende ukene kan får en ukes feriereise til populære reisemål i Middelhavet for under kr 3000,- for 2 personer, inkludert både fly og hotell.

 -  For de som vil reise på en vår- eller forsommerreise har akkurat nå mulighet til å gjøre et kupp da det er et prisnivå som vi ikke har sett på drøyt 10 år og antakelig ikke kommer til å se på mange år, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef hos Ticket. 

Forrige sommers langvarige varmebølge førte til en minsket etterspørsel på utenlandsreiser, da mange nordmenn valgt å bli hjemme. Selv om det ikke er noen løfter om at kommende sommer vil by på like høye temperaturer så har minnet om fjorårets sommer ført til vi er mer avventende med å bestille årets ferie. Reiseselskapene har ikke helt klart å tilpasse kapasiteten etter nedgangen i etterspørselen på sol- og badereiser etter rekordsommeren, noe som gjør at de akkurat nå flyr med overkapasitet, For å fylle flyene senkes derfor restplass-prisene kraftig. På sommerens reiseutvalg har de imidlertid kuttet ned på kapasiteten, noe som gjør at prisene kommer til å stige igjen.

 -  De som vil reise utenlands – som har mulighet til å ta ferie, og ikke trenger å tilpasse seg til skolens ferie – har akkurat nå en gylden mulighet. Det er også viktig å huske på at stadig flere av oss ikke reiser utenlands bare for solens og varmens skyld, men for opplevelsene som møte med andre kulturer, spennende severdigheter, gastronomiske opplevelser og mye mer blir, sier Ellen Wolff Andresen.

Priseksempel på 1-ukes restplasser - charter 

Dato:     Avriesested:      Reisemål:            Pris per person:

1/6         Oslo                    Alanya,Tyrkia         kr 1.564,-

12/6       Oslo                    Kroatia                   kr 1.198,-

31/5       Bergen                Kreta                     kr 1.598,-

3/6         Bergen                Lefkas                   kr 1.748,-

1/6         Stavanger           Kroatia                  kr 1.598,-

2/6         Stavanger           Rhodos                 kr 1.395,-

1/6         Trondheim          Kroatia                  kr 2.648,-

2/6         Trondheim         Alanya, Tyrkia        kr 1.814,-

Kilde: Ticket


For mer informasjon kontakt:

Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef Ticket FeriereiserEllen.wolff.andresen@ticket.no
Tlf: 90594673

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Ensjøveien 23 B
0661 Oslo

22 05 15 00http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 70 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.

Følg saker fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ticket Feriereiser

De store reisetrendene for 2020-årene3.2.2020 10:43:23 CETPressemelding

Nordmenns reisevaner har aldri vært statiske - de forandrer seg fra år til år. I disse tider gjennomgår reisevanene større endringer, og bevisstheten omkring reiser er større enn noen gang. Flere av de trendene som både Ticket og resten av bransjen ser inn i dette nye tiåret viser et mer bærekraftig og bevisst reisemønster, med fokus på nye, litt mindre besøkte reisemål, avslapping og helse – gjerne med naturen i sentrum.

6 av 10 vil gjøre reisen sin mer bærekraftig.23.1.2020 11:00:00 CETPressemelding

Miljø og bærekraft er viktige fokusområder i alt vi gjør - ikke minst når det kommer til reiser. Å slutte og reise for å oppdage verden er ikke noe alternativ. Det er viktig at vi reiser og blir kjent med nye kulturer for derigjennom forhåpentligvis bygge en bedre verden. Tickets Kantar Sifo undersøkelse viser at vi ønsker å gjøre reisen vår mer bærekraftig for derigjennom å ta vare på miljøet både her hjemme og på reisemålet.

Tickets store trendrapport Ticket Collection: Spania er fortsatt det mest populære ferielandet4.12.2019 12:00:00 CETPressemelding

Sommerværet 2019 svarte nok ikke til forventningene for mange, og bestillingene av reiser økte med 28 prosent sammenliknet med fjorårets varme sommer. Før denne vinteren er bestillingen på linje med foregående år, og mange passer på å utnytte en fordelaktig jule- og nyttårshelg for å få en ekstra lang ferie og dermed kunne reise lengre bort. Spania er også denne vinteren det mest bestilte ferielandet – en posisjon landet med Kanariøyene i spissen har hatt i flere tiår. Dette viser Tickets store trendrapport, Ticket Collection, om vinterens reiser.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom