Corporate Communications AS

REKOM stenger sine barer i Norge de neste 2 ukene

Del

Skandinavias største utelivskonsern REKOM, med mer enn 25 barer og over 600 ansatte i Norge, stenger alle sine barer fra den 12. mars og minimum 2 uker fremover. Dette gjøres for å minimere smittespredningen av Covid-19 (koronaviruset) i Norge.

– Vi står i en alvorlig situasjon som land, og vi vet at smitten spres der folk samles. Derfor stenger vi alle våre barer og nattklubber i et forsøk på å hjelpe myndighetene med å bekjempe smittespredningen, sier Frederik Mygind, Country Manager Norge, og fortsetter:

– Vi har et sterkt ansvar både for våre ansatte og våre mange gjester som besøker våre barer og nattklubber hver helg  og ikke minst for vårt samfunn.

REKOM er Nordens største utelivskonsern, og har totalt over 4000 ansatte og 120 barer, restauranter og nattklubber  i Norge alene er det mer enn 600 ansatte og 25 barer.

Stengingen blir igangsatt med øyeblikkelig virkning og tiden vil nå brukes på å sikre færrest mulige konsekvenser for våre mange dyktige medarbeidere. Vi støtter fullt opp med de retningslinjer vi mottar fra myndighetene her til lands.

Les mer om REKOM Group og de norske barer som inngår i konsernet her:

https://www.rekomgroup.com/da/

Kontakter

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt, på vegne av REKOM:

Nicolaj Egerod, Chief Senior Advisor, Radius

nie@radiuscph.dk
Tlf: +45 20 80 09 48
Bredgade 19
1260 København K

Lenker

Om Corporate Communications AS

Corporate Communications AS
Corporate Communications AS
Kavringen brygge 2
0252 Oslo

+47 23 89 89 30http://www.corporatecommunications.no/

Følg pressemeldinger fra Corporate Communications AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Corporate Communications AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Corporate Communications AS

REKOM-årsregnskap: Sterkt 2019 gir grobunn for optimisme på tross av korona-nedstengning3.7.2020 10:23:16 CEST | Pressemelding

REKOM økte både omsetning og tilstedeværelse i sine nøkkelmarkeder i 2019, og endte med en omsetning på nesten NOK 900 millioner og et driftsoverskudd på NOK 144 millioner (EBITDA). Samtidig reinvesterte REKOM i 2019 et tresifret millionbeløp i oppkjøp og utvikling av den eksisterende bedriften. Nordens største nattelivskonsern har tro på fremtiden til tross for korona-nedstengning, og eierne har tilført NOK 140 millioner som sikrer at REKOM står klar til å ekspandere når hverdagen vender tilbake.

UEFA & PEPSI® PRESENTERER IMAGINE DRAGONS FOR ÅPNINGSSEREMONIEN TIL UEFA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN9.5.2019 11:00:00 CEST | Pressemelding

OSLO, 9. MAI, 2019 – #FORTHELOVEOFIT– UEFA og Pepsi® har gleden av å lansere Imagine Dragons som artistene under åpningsseremonien for 2019 UEFA Champions League-finalen, presentert av Pepsi. Grammy Award-vinnerne er blant annet kjent for superhits som ‘Radioactive’ og ‘Thunder’, og går på scenen minutter før avspark lørdag, 1. juni, på Metropolitano Stadium i Madrid.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom