Reiselysten stiger i Bergen – TUI øker kapasitet til sommeren

Del

Tall fra TUI viser at reiselysten fra Bergen lufthavn stiger uke for uke, og i forrige uke steg salget med hele 29% sammenlignet med uken før. I takt med at etterspørselen stiger har selskapet nå økt kapasiteten med flere avganger til Antalya, Bulgaria og Kreta. TUI tilbyr 30 ulike reisemål fra Bergen i sommer, 6 av disse er direkte med charterfly. Dette er det bredeste utvalget siden pandemien startet.

TUI Blue Atlantica Caldera Beach - Kreta
TUI Blue Atlantica Caldera Beach - Kreta

- Denne sommeren tilbyr vi det bredeste ferieutvalget vi har hatt på mer enn 2 år, og vi har nettopp økt kapasiteten ytterligere fra Bergen Lufthavn denne sommeren. Nå blir det flere reisemål og flere avganger tilgjengelig for de som vil reise i sommer, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

Reiselysten stiger

Helt siden nyttår har salgstallene steget stabilt uke for uke, spesielt da Norge åpnet opp fikk salget en ordentlig boost. Forrige uke steg salget med 29% sammenlignet med uken før, og det er Mallorca, Rhodos og Kreta som selger best. Også antall søk etter reiser fra Bergen Lufthavn har steget med 20 %.

-  Det er fantastisk å se at reiselysten er tilbake, og at også barnefamilier begynner å sikre seg ferien i utlandet igjen. Det er en gruppe reisende vi har savnet under pandemien, sier Aspengren.

TUIs mest populære reisemål fra Bergen i sommer:

 • Rhodos (Direktefly med charter)
 • Kreta (Direktefly med charter)
 • Kypros (Direktefly med charter)
 • Antalya (Direktefly med charter)
 • Bulgaria (Direktefly med charter)
 • Mallorca (Direktefly med charter)
 • Alicante (Rutefly)
 • Split (Rutefly)
 • Barcelona (Rutefly)
 • Gazipasa (Rutefly)
 • Dubrovnik (Rutefly)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Blue Atlantica Caldera Beach - Kreta
TUI Blue Atlantica Caldera Beach - Kreta
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Nordmenn vil oppleve mer når de er på ferie - TUI relanserer sin opplevelsesportefølje2.6.2022 09:00:00 CEST | Pressemelding

Sommeren 2022 blir første gang mange nordmenn reiser utenlands igjen etter pandemien. Tall fra TUI viser at vi vil ha høyere kvalitet på hele reisen, ikke bare hotellet denne sommeren; vi vil ha flere og mer eksklusive aktiviteter, og bidra mer til lokalsamfunnet når vi endelig skal ut å reise. TUI relanserer derfor sitt egenproduserte utflukts- og aktivitetsprogram, TUI Collection, denne sommeren. 650 utflukter på mer enn 100 destinasjoner er nå tilgjengelig. En andel av inntektene doneres til TUI Care Foundation, og reinvesteres i mer bærekraftig utvikling i turistnæringen.

Norske reisende har kåret sine hotellfavoritter – Her er vinnerne av TUI Global Hotel Awards21.4.2022 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i april gikk den årlige TUI Global Hotel Awards av stabelen, denne gangen virtuelt. Utmerkelsen er basert på kunders evaluering og tilbakemelding på TUIs mer enn 2.000 hoteller, samt hotellenes implementering av bærekraftstiltak. Det deles ut utmerkelser i 13 kategorier, fra beste hotell globalt, mest bærekraftig til beste Long Haul-hotell. Hoteller i Hellas, Spania og Maldivene skiller seg ut blant de reisende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom