TUI Norge

Reiselysten er størst nord i landet

Del

Nordmenn aner lys i enden av pandemitunnellen og salgstallene hos reiseselskapet TUI begynner sakte men sikkert å ta seg opp. Størst er reiselysten fra Evenes flyplass der selskapet har opplevd en tredobling av feriesalget de siste ukene. Tromsøværinger er mest sultne på utenlandsreiser neste vinter, mens de som reiser fra Bodø satser for fullt på sommeren.

Kreta
Kreta

-  Det er fantastisk å se at optimismen sprer seg og at vi begynner å planlegge utenlandsferien igjen. Vi ser at de som reiser fra våre nordligste lufthavner er mest ivrige på reiser til varmere strøk akkurat nå. Dette er selvfølgelig mindre tall en normalt, men vi får bekreftet det vi har sett hele tiden. Nemlig at nordmenn er skikkelig reisesyke og at nå vil vi ikke vente mer, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI.

Klassiske destinasjoner utmerker seg

TUI opplever særlig vekst i sensommer- og vintersalget akkurat nå, og det er klassiske destinasjoner som Hellas og Spania som topper listen.

-  Vi ser et tydelig mønster i folks preferanser akkurat nå. De ønsker å reise til destinasjoner de kjenner godt, vi holder oss i stor grad innenfor Europas grenser, og vi ønsker trygghet, sier Aspengren.

Topp 3 avreiseflyplasser for sommerreiser:

  1. Bodø +217%
  2. Evenes +100%
  3. Oslo +67%

Topp. 3 avreiseflyplasser for vinterreiser:

  1. Tromsø +525%
  2. Evenes +350%
  3. Oslo + 277%

Evenes: Salgstall fra TUI de tre siste ukene viser en vekst på 100 % denne sommeren, og hele 350 % for reiser neste vinter, sammenlignet med tall fra ukene før. TUI tilbyr direkteruter til den greske øya Rhodos i sommer, og til Gran Canaria neste vinter. Samlet sett har reiser fra Evenes Lufthavn sterkest samlet salgsvekst på 322 %.

Tromsø: Salgstall fra TUI de tre siste ukene viser en vekst på 45 % denne sommeren, og hele 525 % for reiser neste vinter, sammenlignet med tall fra ukene før. Tromsø har hatt sterkest vekst i etterspørsel etter vinterreiser sammenlignet med resten av landet i denne perioden. TUI tilbyr direkteruter til den greske øya Kreta i sommer, og til Gran Canaria neste vinter.

Bodø: Salgstall fra TUI de tre siste ukene viser en vekst på 217 % denne sommeren, og 75 % for reiser neste vinter, sammenlignet med tall fra ukene før. TUI tilbyr direkteruter til den greske øya Kreta, Rhodos og Mallorca i sommer, og til Gran Canaria neste vinter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kreta
Kreta
Last ned bilde
Kreta - TUI Blue Kalliston Resort
Kreta - TUI Blue Kalliston Resort
Last ned bilde
Rhodos - TUI Blue Aegean Park
Rhodos - TUI Blue Aegean Park
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom