Recover

Recover Nordic styrker sin tilstedeværelse i Region Innlandet gjennom oppkjøp av Hallingdal Skade og Vedlikehold AS

Del

Recover Nordic AS («Recover Nordic»), den norske delen av Recover Nordic Group, Nordens ledende leverandør av skadesanerings- og industritjenester, har styrket sin virksomhet i Hallingdal og Valdres gjennom oppkjøp av Hallingdal Skade og Vedlikehold AS («HSV»).

Eier Frode Bakken i HSV og Konsernsjef Bjørn Herlofsen i Recover
Eier Frode Bakken i HSV og Konsernsjef Bjørn Herlofsen i Recover

HSV er totalleverandør av skadesanerings- og rekonstruksjonstjenester i forbindelse med brann- og vannskader, mv. Selskapet betjener markedene i Hallingdal og Valdres med tilgrensende fjellområder fra bedriftens hovedkontor påGol, samt fra en egendriftsenhet på Heggenes mellom Beitostølen og Fagernes. HSVs markedsområde med ca. 45 000 hytter og 45 000 fastboende utgjør en vesentlig del av Region «Innlandet» som er et satsningsområde for Recover Nordic fremover. HSVs kundebase, som består av flere av de ledende forsikringsselskapene i Norge i tillegg til en rekke private og offentlige kunder, betjenes av en organisasjon bestående av 10 dyktige medarbeidere som ledes av tidligere eier Frode Bakken.

Administrerende direktør i Recover Nordic, Vegar Kristoffersen, uttaler at «vi har i lengre tid ønsket å etablere oss i dette området og gleder oss over at vi nå har lykkes med dette gjennom oppkjøpet av HSV. Med dette oppkjøpet kompletterer vi vår tilstedeværelse i Region «Innlandet» og får en god ledelse og en erfaren organisasjon med høy kompetanse, solid gjennomføringsevne og et godt renommé i markedet.

Eier Frode Bakken uttaler at «med salget til Recover Nordic har vi nå muligheten til å nå ut til et bredere marked og dermed vokse i et marked med tøff konkurranse og stadig større aktører. Som en del av en stor og landsdekkende organisasjon får vi nå større muskler til å videreutvikle HSV i fellesskap med Recover Nordic».

HSV vil inntil videre fortsette som et selvstendig datterselskap av Recover Nordic. Det er ikke planlagt noen umiddelbare endringer og selskapets ledelse, organisasjon og virksomhet vil fortsette som før.

Recover Nordic Group
Recover Nordic Group er Nordens største leverandør av skadesanerings- og industritjenester med ca. 1 700 ansatte, hvorav 630 medarbeidere er ansatt i Norge, og en total omsetning på 2,3 mrd. Recover Nordic hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper og deres kunder samt det offentlige, boligselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skadesanering og rekonstruksjon etter brann-, innbrudd-, storm- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover Nordic alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon og spørsmål:

Vegar Kristoffersen, CEO, Recover Nordic AS
Telefon: +47 480 88 366
Epost:vkr@recover.no 

Frode Bakken, Hallingdal Skade og Vedlikehold AS
Telefon: +47 918 05 511
Epost:frode.bakken@hsvas.no

Bilder

Eier Frode Bakken i HSV og Konsernsjef Bjørn Herlofsen i Recover
Eier Frode Bakken i HSV og Konsernsjef Bjørn Herlofsen i Recover
Last ned bilde

Om Recover

Recover
Recover
Kristoffer Robins vei 13
0978 Oslo

815 55 555https://recover.no/

Følg pressemeldinger fra Recover

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Recover på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Recover

Recover forsetter veksten i Norge: Recover overtar JTR Gruppen og tar en sterkere posisjon i Rogaland29.6.2021 17:00:00 CEST | Pressemelding

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS. Selskapet er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region. JTR Gruppen har rundt 35 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 80 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Nærbø i Rogaland, og har avdelinger i Haugesund, Egersund og Flekkefjord. I januar 2021 kjøpte Recover TT-Teknikk AS, som er en av landets største aktører innen rørfornying, rørinspeksjon, slamsuging og høytrykksspyling. Oppkjøpet av JTR Gruppen er et videre steg i Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge. JTR Gruppen AS vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.