Recover

Recover har inngått avtale om å kjøpe Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør

Del

Recover, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester har inngått avtale om å kjøpe de norske selskapene Bjerklind Bygg AS og S.I. Entreprenør AS. Selskapene har rundt 40 ansatte og hadde i fjor en omsetning på over 130 millioner kroner med fotavtrykk i Oslo og Viken. Oppkjøpene er et ledd i Recovers strategi om å vokse innen storskade, samt å bygge en distinkt leder også utenfor forsikring. Selskapene vil bli drevet videre som datterselskaper av Recover Norge under sin egen merkevare.

Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør har opparbeidet en solid posisjon i entreprenørbransjen. Siden starten i 1987 har de hatt en rekke interessante byggeprosjekter og opparbeidet seg bred faglig og administrativ kompetanse. Ikke minst når det gjelder prosjektstyring. I dag er de en totalleverandør, enten det gjelder nybygg, ombygging, rehabilitering eller vedlikehold. «Selskapene har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet», sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen i en kommentar.

«Vi ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet», sier Øyvind Lindtun, Daglig leder, Bjerklind Bygg AS

Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør kommer til å operere som frittstående selskap i Recover konsernet.

Den formelle overtakelsen av selskapene vil finne sted så raskt godkjenningen fra det norske konkurransetilsynet er oppnådd.

Recover

Recover er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo. Selskapet hadde i 2020 en total omsetning på 3,5 mrd. Recover hjelper forsikringsselskaper døgnet rundt, samt det offentlige, eiendomsselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skade- og håndverkstjenester etter brann-, innbrudd- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon og spørsmål:

Vegar Kristoffersen, CEO, Recover AS
Telefon: 480 88 366
Epost: vegar.kristoffersen@recover.no

Øyvind Lindtun, Daglig leder, Bjerklind Bygg AS
Telefon: 95 14 29 79
Epost: o.l@bjerk-lindbygg.no

Bilder

Om Recover

Recover
Recover
Kristoffer Robins vei 13
0978 Oslo

815 55 555https://recover.no/

Følg pressemeldinger fra Recover

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Recover på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Recover

Recover forsetter veksten i Norge: Recover overtar JTR Gruppen og tar en sterkere posisjon i Rogaland29.6.2021 17:00:00 CEST | Pressemelding

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS. Selskapet er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region. JTR Gruppen har rundt 35 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 80 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Nærbø i Rogaland, og har avdelinger i Haugesund, Egersund og Flekkefjord. I januar 2021 kjøpte Recover TT-Teknikk AS, som er en av landets største aktører innen rørfornying, rørinspeksjon, slamsuging og høytrykksspyling. Oppkjøpet av JTR Gruppen er et videre steg i Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge. JTR Gruppen AS vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.