Entra ASA

Rebel utvider og inngår leieavtale i St. Olavs plass 5

Del

Rebel har signert en tiårig leiekontrakt med Entra for 2650 kvadratmeter fordelt på to etasjer i St. Olavs plass 5 på Tullin. Rebel leier og drifter allerede naboeiendommen i Universitetsgata 2.

Rebel vokser og signerer leieavtale i St. Olavs plass 5. Illustrasjon: 3D Estate
Rebel vokser og signerer leieavtale i St. Olavs plass 5. Illustrasjon: 3D Estate

St. Olavs plass 5 er i ferd med å bli totalrehabilitert til en topp moderne kontoreiendom som samtidig ivaretar byggets arkitektoniske kvaliteter. Trekantbygget på Tullin er tegnet av den anerkjente arkitekten Erling Viksjø, som også tegnet Høyblokka og Y-blokka i regjeringskvartalet. St. Olavs plass 5 gjenåpner i ny drakt høsten 2022.

Tvers over gaten fra trekantbygget til Viksjø, ruver Oslos nye teknologihus med sine 17 etasjer i Universitetsgata 2. Kun måneder etter at Rebel åpnet dørene, er det klart at Rebel-konseptet vokser seg ut av Universitetsgata 2 og trenger ytterligere kontorplass på Tullin. Mer enn 60 IT- og teknologiselskaper har tegnet avtale om leie av de mer enn 1000 kontorplassene Rebel tilbyr per i dag, og huset er snart fullt.

— Mottakelsen Rebel har fått i markedet har overgått våre forventninger! At vi allerede nå er i ferd med å vokse ut av vårt eget hus og utvider med mer enn 2600 nye kvadratmeter, er rett og slett veldig gøy. Med den nye leieavtalen kan vi tilby vår modell som bygger på deling av kunnskap, utveksling av erfaringer og inspirasjon til enda flere teknologi- og IT-bedrifter, sier Chief Rebel, Peter Jetzel.

Fra før er det kjent at kommunikasjonsbyrået Geelmuyden-Kiese er blant leietakerne som flytter til St. Olavs plass 5 kommende høst. Dette innebærer at det kun er én hel etasje som gjenstår å leie ut ett år før åpning av eiendommen.

— Vi opplever at etterspørselen etter lokaler i Tullin er svært god, og at mange har fått øynene opp for den store forvandlingen som denne delen av byen har gjennomgått. Entra har de siste årene gjennomført en omfattende utvikling og rehabilitering av hele Tullin-området som nå er preget av en god miks med kontorleietakere, studenter og et rikt utvalg av serverings- og bespisningstilbud. Det er inspirerende å se hva Rebel har bidratt til i Universitetsgata 2, og vi ønsker Rebel og teknologibedrifter hjertelig velkommen også til St. Olavs plass 5, sier Tore Bakken, direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra.

Nøkkelord

Kontakter

Kristian Røise Dahl, kommunikasjonsrådgiver i Entra, telefon: 958 41 992, e-post: krda@entra.no

Bilder

Rebel vokser og signerer leieavtale i St. Olavs plass 5. Illustrasjon: 3D Estate
Rebel vokser og signerer leieavtale i St. Olavs plass 5. Illustrasjon: 3D Estate
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter omtrent 90 bygg, med et samlet areal på omlag 1,3 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom