Avinor

Rapport om Solabrannen

Del

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og Direktoratet for byggkvalitet har i dag publisert en rapport fra brannen på Sola.

Avinor har ikke mottatt rapporten på forhånd av publiseringen, og vi er nå i gang med å gjøre oss kjent med innholdet, og er selvsagt opptatt av å finne læringspunkter i den. Rapporten vil sammen med vår egen evaluering danne et godt utgangspunkt for å få en fullstendig oversikt over hendelsen og konsekvensene den fikk, samt gi Avinor nyttig dokumentasjon. 

Vi vil komme med våre kommentarer til rapportens innhold så fort vi har fått lest gjennom og vurdert dette, sannsynligvis i starten av neste uke. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan gi noen kommentarer til innholdet i rapporten før vi har gått grundigere gjennom den. 

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom 2100 - 0630 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom