Universitetet i Bergen (UiB)

Rapport etter gjennomgang av praksisportal

Del

Konsulentselskapet PWC har på oppdrag fra Universitetet i Bergen gått gjennom sakskomplekset knyttet til etableringen av praksisportal.

PWC la i dag frem sine hovedfunn for universitetsstyret, og overleverte samtidig sin endelige rapport til universitetet. 
 
− Dette er en sak som har reist en rekke spørsmål. Derfor ønsket vi en god gjennomgang og at alle fakta kommer på bordet, sier rektor ved UiB, Margareth Hagen.
 
Her kan du se hele rapporten fra PWC

Her er tidslinje over sakskomplekset

− Universitetsledelsen og styret vil nå bruke de nærmeste dagene til å sette seg inn i rapporten. Vi vil komme tilbake til hvordan vi skal følge opp dens funn i et ekstraordinært styremøte onsdag 17. mars, sier Hagen.

Kontakter

Om Universitetet i Bergen (UiB)

Universitetet i Bergen (UiB)
Universitetet i Bergen (UiB)
Postboks 7800
5020 Bergen

+47 55 58 00 00http://www.uib.no

Følg saker fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universitetet i Bergen (UiB)

Historisk språklov gir viktige oppgaver for UiB26.3.2021 13:34:43 CET | Pressemelding

Stortinget vedtok torsdag 25.3.21 forslaget om språklov. Loven erstatter den eksisterende målloven, men har et videre siktemål: Målet er å sikre norsk som det samfunnsbærende språket i Norge i en tid preget av globalisering og sterk påvirkning fra engelsk, samtidig som minoritetsspråkene gis en lovfestet plass. Loven slår også fast et særskilt ansvar for nynorsk som det minst brukte norske skriftspråket.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom