Randstad

Randstad får nasjonal avtale om bemanning av sykepleiere

Del

HR- og rekrutteringsselskapet Randstad har fått en av landets største bemanningsavtaler. Den nye avtalen med Sykehusinnkjøp innebærer at Randstad kan bli den største aktøren som leverer sykepleiervikarer til norsk helsevesen de neste fire årene.

Petter Nyhagen, leder for helsebemanning hos Randstad Care
Petter Nyhagen, leder for helsebemanning hos Randstad Care

– Dette betyr at Randstad Care blir det opplagte valget for sykepleiere over hele landet som ønsker fleksibelt arbeid med gode betingelser, i et trygt og lovregulert arbeidsforhold, sier Petter Nyhagen, leder for helsebemanning i Randstad Care.

Det beste valget for sykepleiere

Han er selv utdannet sykepleier, men jobber ikke lenger i yrket. Frafallet av sykepleiere er stort. 1 av 5 jobber ikke lenger i helsevesenet 10 år etter fullført utdannelse.

– Alle som jobber med sykepleierbemanning i Randstad Care er sykepleiere selv, og har kjent turnusproblematikken på kroppen. Det kan være vanskelig å få hverdagen til å gå opp. Derfor synes vi det er flott å tilby sykepleiere frihet til å velge når og hvor de vil jobbe, uavhengig av tremåneders vaktplaner, sier Nyhagen. 

Nå bidrar han til å skaffe nok hender til helsevesenet på en annen måte. Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Og det trengs.

Sykepleiermangel

Norge mangler 5600 sykepleiere og spesial-sykepleiere, viser Navs bedriftsundersøkelse 2019. I mange kommuner er bemanningssituasjonen krevende. Om utviklingen fortsetter, kan vi mangle 28.000 sykepleiere i 2035. Samtidig som befolkningen og levealderen øker. Og sykefraværet blant sykepleierne er det høyeste i landet. I denne virkeligheten er innleid arbeidskraft fra en seriøs aktør både mer fleksibelt og stabilt enn alternativene. Målet må være å sikre det viktigste av alt: pasientsikkerheten.

– Vi kan bidra til at en avdeling ikke trenger å stenge i sommermånedene, og at nødvendige operasjoner ikke stopper opp. Vi utgjør en forskjell som kommer pasientene til gode, sier Lars E. Jacobsen, daglig leder i Randstad Care.

Bemanning av sykepleiere er det største forretningsområdet i Randstad. At selskapet nå går fra en regional til en nasjonal avtale med Sykehusinnkjøp, vil gi ytterligere vekst.

– Vi ble valgt som leverandør fordi vi er en seriøs aktør som tilbyr kvalitetssikret helsepersonell fra Skandinavia, og har bevist at vi er leveringsdyktige. Vi tror denne avtalen vil gi oss kraftig vekst, sier Jacobsen.

Nøkkelord

Kontakter

Petter Nyhagen
Leder for helsebemanning, Randstad Care
482 84 210 / petter.nyhagen@randstad.no

Lars E. Jacobsen
Daglig leder, Randstad Care
926 01 437 / lars.jacobsen@randstad.no

Bilder

Petter Nyhagen, leder for helsebemanning hos Randstad Care
Petter Nyhagen, leder for helsebemanning hos Randstad Care
Last ned bilde
Sykepleiere på jobb for Randstad Care
Sykepleiere på jobb for Randstad Care
Last ned bilde

Om Randstad

Randstad
Randstad
Haakon VIIs gate 5
0161 Oslo

400 21 400http://www.randstad.no

Randstad Care er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning og rekruttering av helsepersonell. Vi har levert effektive bemanningsløsninger med kunnskap og engasjement til helseforetak i Norden siden 1992. Les mer om Randstad Care.

Randstad er verdens største selskap innen fleksibel arbeidskraft og HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Selskapet håndterer daglig mer enn 600.000 arbeidstakere i 38 land, fordelt på 4826 kontorer, og omsatte i 2018 for 23,8 milliarder Euro. Randstad ble grunnlagt i 1960 av to studenter, er i dag børsnotert i Amsterdam og har hovedkontor i Diemen, Nederland. Se randstad.com. I Norge har Randstad kontorer over hele landet, og tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Les mer på randstad.no.

Følg saker fra Randstad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Randstad

Offentlighetsprinsippet - den beste måten å unngå søkere?26.9.2019 08:52:43 CESTPressemelding

Tåler alle ansettelser offentlighetens lys, eller ville man fått bedre ledere ved å ført flere prosesser bak lukkede dører? I diskusjonen rundt Offentleglova er det mange tunge argumenter fra begge sider. Likevel mener Randstad det faktum at mange arbeidstakere kvier seg for å søke jobb i det offentlige av frykt for hvordan prosessen kan påvirke karrieren gjør at det er på tide å se seg om etter alternativer til dagens ordning.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom