Ragn‐Sells AS

Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten – sammen for miljøet

Del

Arrangørklubb IK Tjalve og gjenvinningsselskapet Ragn-Sells AS har inngått en 3-årig avtale som gjør sistnevnte til en av ASKO Holmenkollstafetten sine samarbeidspartnere. Målet med samarbeidet er å gjøre ASKO Holmenkollstafetten enda grønnere og mer miljøvennlig.

Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten skal de neste 3 årene jobbe sammen for miljøet. (Foto: Eirik Førde)
Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten skal de neste 3 årene jobbe sammen for miljøet. (Foto: Eirik Førde)

Ragn-Sells er en av hovedsponsorene til Norsk Friidrett, som satser stort på miljøet. Norsk Friidrett har i samarbeid med Ragn-Sells utarbeidet en miljøveileder for arrangementer, og arrangerer en rekke miljøambassadørløp, i den forbindelse oppstod kontakt mellom IK Tjalve og Ragn-Sells. Holmenkollstafetten blir nå en del av denne satsingen.

God kildesortering og bedret opprydning

- Holmenkollstafetten har gjort en god jobb med å gjøre arrangementet miljøvennlig så langt, og vi skal nå sammen med Holmenkollstafetten spisse satsingen på miljø ytterligere, med blant annet god kildesortering og bedret opprydning på alle vekslinger. Vi er stolte av å være på lag med Norges største idrettsarrangement, og gleder oss til å komme i gang, forteller markedsansvarlig Anders Ellefsen i Ragn-Sells.

Vi håper at situasjonen med Covid-19 er på et nivå som det trygt å arrangere løpet i 2021. Om dette ikke skulle være mulig er vi klare igjen med et grønt arrangement i 2022.

Gleder seg til samarbeidet

ASKO Holmenkollstafetten har de siste årene jobbet aktivt for å gjøre arrangementet mer miljøvennlig og redusere miljøavtrykket.

- Ragn-Sells er en betydelig miljøaktør med lang erfaring og mye kompetanse. Med dem på laget har vi tatt enda steg i riktig retning. Deres bidrag vil være med på å heve kvaliteten på arrangementet og gi alle løperne en enda bedre opplevelse. Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier arrangementskoordinator Eirik Røe i IK Tjalve/ASKO Holmenkollstafetten.

Fakta

Holmenkollstafetten er Norges største idrettsarrangement og verdens største stafett, med 3400 lag og 50.000 deltakere. Mer enn én million mennesker har løpt «Vårens vakreste eventyr» siden oppstarten i 1923.

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Kjernevirksomheten er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produseres sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten skal de neste 3 årene jobbe sammen for miljøet. (Foto: Eirik Førde)
Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten skal de neste 3 årene jobbe sammen for miljøet. (Foto: Eirik Førde)
Last ned bilde

Om Ragn‐Sells AS

Ragn‐Sells AS
Solheimveien 101
1473 Lørenskog

22 800 800https://www.ragnsells.no

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom