Ragn‐Sells AS

Ragn-Sells AS inngår samarbeid med Westco Miljø

Del

Ragn-Sells AS inngår samarbeid med Westco Miljø i Stavanger og Rogaland.

Overkapasitet av mottak- og behandlingsanlegg

Overkapasitet av mottak- og behandlingsanlegg i Stavanger er utgangspunktet for at Ragn-Sells har bestemt seg for til å legge ned sitt anlegg på Randaberg for heller å benytte seg av mer sentrale anlegg i regionen. Ragn-Sells AS vil fortsette sin virksomhet i Stavanger og resten av Rogaland gjennom samarbeid med en lokal avfallsleverandør. Valget har falt på Westco Miljø som i dag er en meget godt etablert aktør i fylket.

Samme kundeløsninger

Ragn-Sells AS avdeling Stavanger vil fortsette med å tilby samme kundeløsninger og servicegrad som i dag. Fokus fremover vil være miljøvennlige og moderne avfallstjenester og effektive transportløsninger for både eksisterende og nye kunder.

Kontaktpersoner

Burkhard Rüther
Regionsjef
+47 982 99 586

Marcus Hedkvist
Avdelingsleder
+47 478 24 682

Bilder

Om Ragn‐Sells AS

Ragn‐Sells AS
Solheimveien 101
1473 Lørenskog

22 800 800https://www.ragnsells.no

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg saker fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ragn‐Sells AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom