Norsk Gjenvinning

R3 Entreprenør og Øst-Riv går sammen for å skape en plattform for vekst i det nordiske markedet for rivetjenester

Del

Norsk Gjenvinning har inngått avtale om å erverve Øst-Riv AS og slå det sammen med R3 Entreprenør AS, for skape en større og mer konkurransedyktig aktør innen rivningssegmentet. De to selskapene legges som 100 prosent eide døtre under et holdingselskap, der dagens eiere i Øst-Riv blir med videre på eiersiden.

- NG-konsernet har ambisiøse vekstmål innenfor riving, og Øst-Riv representerer en veldig god match for å akselerere våre vekstplaner. Med Øst-Riv på laget vil vi få større kraft til både organisk og strukturell vekst, og vi ser store muligheter til å styrke vår posisjon i Norge og vokse i nye geografier, sier Bjørn Arve Ofstad, divisjonsdirektør prosjektbaserte virksomheter i NG og styreleder i R3 Entreprenør.

Kombinasjon av det beste fra to selskaper
Øst-Riv og R3 Entreprenør har komplementære tjenester og kompetanseområder, og vil videreføres som egne selskaper og brands. Dette for å gi NG-konsernet en bredere og mer komplett plattform for sin satsning på nordisk vekst i rivningssegmentet.

- Vi er glade for muligheten til å bli en del av NG-konsernet og ser frem å jobbe tett sammen med R3 Entreprenør for å bygge en ledende norsk og nordisk aktør. Vi har stor tro på at vi sammen kan oppnå raskere vekst og bedret lønnsomhet igjennom videreutvikling av våre respektive kompetanseområder og god utnyttelse av ressurser og maskiner på tvers av selskapene, sier Terje Østdal og Erik Andre Vee som er hovedeierne i Øst-Riv.

Ledelse og styre
R3 Entreprenør og Øst-Riv legges under et holdingselskap som skal hete Nordic Demolition. Her vil Bjørn Arve Ofstad ha rollen som styreleder, og i tillegg vil Odd Petter Børde være styremedlem. Børde er i dag ansatt i R3 Entreprenør og i tillegg medeier og styremedlem. Fra Øst-Riv vil Terje Østdal og Fredrik Bergaplass tre inn i styret i Nordic Demolition. Begge to er i dag medeiere i Øst-Riv sammen med Erik Andre Vee, Steinar Vee, Øivind Østdal og Thomas Lindseth, som alle blir aktivt med videre.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Om Øst-Riv AS:
Øst-Riv AS er et entreprenørfirma med ca. 75 ansatte som leverer tjenester innen riving, miljøsanering, betongsaging og konstruktiv oppbygging med stål og betongarbeider. I 2018 blir omsetning ca. 235 MNOK. Selskapets ledelse har over 30 års erfaring når det gjelder riving, med et stort kontaktnett i bransjen og hovedkontor i Slemmestad. Hovedarbeidsområde er Oslo og Østlandsområdet, med oppdragsgivere fra store entreprenørselskaper til mindre utbyggere.

Om R3 Entreprenør:
R3 Entreprenør AS er en ledende aktør i Norge med lang erfaring innenfor miljørådgivning, riving, miljøsanering, betongsaging og kjerneboring. Selskapet har ca. 115 ansatte og leverer prosjekter for private- og offentlige bygningseiere, og nasjonale- og regionale entreprenører, og omsetter i 2018 for ca. 240 MNOK. R3 utfører prosjekter over hele landet og er representert med kontorer i Oslo, Drammen, Skien, Rudshøgda og Trondheim.

Om Norsk Gjenvinning:
Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.300 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien.

Følg saker fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning kjøper O Tenden Holding AS – utvider i Nord-Vest22.8.2019 15:50:23 CESTPressemelding

Norsk Gjenvinning har inngått avtale om å erverve O Tenden Holding AS, med datterselskapene Tenden MiIjø AS og Miljøkvalitet AS. O Tenden Holding AS har hovedsete i Stryn, i Sogn og Fjordane, og komplementerer Norsk Gjenvinnings eksisterende tilstedeværelse i Nord-Vest. O Tenden Holding med datterselskapene går inn som majoritetseid selskap under Norsk Gjenvinning AS, i Norsk Gjenvinning-konsernet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom