Quality Living Residential kjøper 80 leiligheter i Oslo

Del

Quality Living Residential har kjøpt 80 leiligheter og 49 garasjeplasser på Brattlikollen i Oslo. Kjøpesummen er 453,5 millioner kroner og det er overtakelse av leilighetene for utleie fra 2. kvartal 2023. Quality Living Residential ble etablert i 2018. Formålet til selskapet er å investere i utleieprosjekter.

– Planen er å leie ut de 80 leilighetene i Sandstuveien 56 i Brattlikollen med de 49 garasjeplassene i det ordinære utleie markedet, sier Baard Schumann. Han etablerte Quality Living Residential i 2018. Formålet til selskapet er å investere i utleieprosjekter. I fjor kjøpte selskapet 182 leiligheter på Ulven i Oslo fra OBOS for 936 millioner kroner.

– Leilighetene vi nå har kjøpt i Brattlikollen på Nordstrand ligger bare 200 meter fra nærmeste T-banestasjon. De har solrikt og fin beliggenhet, forteller Baard Schumann. Han har stor tro på vekst i utleiemarkedet for leiligheter og boliger i Oslo i de neste årene.
– Det profesjonelle leiemarkedet for kvalitetsboliger vil vokse i årene fremover, sier Schumann.

Egenkapitalen i selskapet er kommitert av blant andre Oslo Pensjonsforsikring, Baumann familien, Wenaas Kapital og Eidissen Consult. Det vil i forbindelse med transaksjonen bli gjennomført en emisjon mot eksisterende aksjonærer i Quality Living Residential, samt at selger deltar i emisjonen. Selger er et selskap eid av Jon Strand, Lasse Røsnes og Morten Astrup.

– Vi ønsker å være med Quality Living Residential videre fordi vi tror på utleiemarkedet i Oslo. Videre ser vi at selskapet allerede har en god portefølje under opparbeidelse, sier Jon Strand i en kommentar. Strand og Røsnes har blant annet vært sentral i oppbygningen av Neptune Properties som har vært en av de største utbyggerne i Oslo og som ble solgt til Bjørn Rune Gjelstens Profier Gruppen i fjor. Morten Astrup er investor innen finans og eiendom.

Pareto Securities har bistått med struktureringen av transaksjonen og forestått kapitalinnhentingen til prosjektet. Advokatfirmaet Thommessen har bistått Quality Living Residential AS.

For ytterligere informasjon:
Baard Schumann, Quality Living Residential, styreleder, mobil 940 80 800

Bilder

Last ned bilde
Baard Schumann, styreleder i Quality Living Residential.
Baard Schumann, styreleder i Quality Living Residential.
Last ned bilde

Om Quality Living Residential

Quality Living Residential
Dronning Mauds gate 3
0250 Oslo

Følg pressemeldinger fra Quality Living Residential

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Quality Living Residential på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.