Q-Meieriene

Q-Meieriene stiller melkekartongen til disposisjon

Del

Ved å gi bort en plass på melkekartongen ønsker Q-Meieriene å dele de mange gode fortellingene som skapes akkurat nå.

Q-Meieriene gir bort denne flaten på melkekartongen.
Q-Meieriene gir bort denne flaten på melkekartongen.

Vi bruker som regel denne flaten til å synliggjøre vårt eget arbeid. For eksempel hvordan vi jobber for å bli klimapositiv. Nå gir vi denne plassen til å heie frem virksomheter som tør å satse på nye områder, eller som trenger drahjelp til å starte opp igjen etter koronakrisen. I en krevende tid er det godt å se til noe positivt, sier Q-sjef Bent Myrdahl, og legger til:

  Når samfunnet åpner igjen vil mye være annerledes, men de gode fortellingene og idéene vil bestå. Vi ønsker å inspirere ved å dele disse historiene på våre melkekartonger, sier Myrdahl.

Tid for å heie hverandre frem
Q-Meieriene har involvert forbrukerne i å nominere sine kandidater. Etter planen skal flere utvalgte saker pryde melkekartongen fra august.

Vi har fått inn flere gode forslag. Alt fra den lille kaféen på hjørnet, til store nasjonale organisasjoner. Vi må vise at vi ser dem som tør å ta sats i en tid der alt er litt ekstra vanskelig. Da er det gull verdt at vi får bidrag fra engasjerte forbrukere, sier produktsjef Sandra Gjester Hoel.

Gode historier rundt kjøkkenbordet
De utvalgte sakene vil bli synlig på millioner av melkekartonger, og vil få en sentral tilstedeværelse på kjøkkenbord i norske hjem.

Nå opplever mange at de må nullstille og trykke på reset-knappen. Vi ønsker å bruke kartongen til å fortelle historier som har et positivt og inspirerende budskap – som også er relevante for forbrukerne i den tiden vi er inne i, avslutter Myrdahl.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Q-Meieriene gir bort denne flaten på melkekartongen.
Q-Meieriene gir bort denne flaten på melkekartongen.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Q-Meieriene

Q-Meieriene
Q-Meieriene
Sandbrekkveien
5224 Nesttun

+47 55 10 00 00http://www.q-meieriene.no

I Q-Meieriene er forbruker sjefen! Sammen med forbruker skaper vi de beste smaksopplevelsene og de smarteste løsningene. Q-Meieriene eies av Kavlifondet, som deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Følg pressemeldinger fra Q-Meieriene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Q-Meieriene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Q-Meieriene

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom