Q-Meieriene

Q-Meieriene kaller tilbake et parti Q Helmelk 1L

Del

Q-Meieriene tilbakekaller et lite parti Q Helmelk 1 liter merket med dato 19.04.21 meierinummer 1599 og tidsintervall: 07:21-08:08. Det er kun Q Helmelk i 1-literskartong med denne datomerkingen og meierinummer som tilbakekalles.

Gjelder altså kun melken på bildet.
Gjelder altså kun melken på bildet.

Melken har et kvalitetsavvik som gjør at den må kastes. Q Helmelk 1 liter med samme datomerking og annet meierinummer har god kvalitet. All annen melk har også god kvalitet. 

Produktnavn:  
Q Helmelk 1 liter

Varenummer:  
7048840000012

Best før dato:  
19.04.21

Q Helmelk 1 liter (dato 19.04.21 og meierinummer 1599) er distribuert til butikker på Østlandet, i Trøndelag, i Ålesund og i Molde.

Forbrukere som har kjøpt det aktuelle produktet bes om å kaste det.

For refusjon kan du returnere produktet til butikken det er kjøpt i, eller kontakte vår kundeservice. Bruk kontaktskjema på www.q-meieriene.no, eller ring forbrukertelefonen vår på 800 30 338. 

Kontakter

Bilder

Gjelder altså kun melken på bildet.
Gjelder altså kun melken på bildet.
Last ned bilde

Om Q-Meieriene

Q-Meieriene
Q-Meieriene
Sandbrekkveien
5224 Nesttun

+47 55 10 00 00http://www.q-meieriene.no

I Q-Meieriene er forbruker sjefen! Sammen med forbruker skaper vi de beste smaksopplevelsene og de smarteste løsningene. Q-Meieriene eies av Kavlifondet, som deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid. 

Følg pressemeldinger fra Q-Meieriene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Q-Meieriene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Q-Meieriene

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom