Kvass

Proptech-selskapet Kvass styrker teamet sitt gjennom ansettelse av Bård Teigland som selskapets CEO samtidig som Jan Lindstad kommer inn som styreleder

Del

Bård Teigland tar med seg betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech når han nå tar fatt på lederjobben i Kvass. Med sin erfaring fra bl.a. DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest proptech-selskapet Codegarden (solgt til Visma) har han gjennom mange år jobbet med digitalisering både fra kunde- og leverandørsiden. Teigland tar også med seg internasjonal erfaring som leder og gjennom styreverv i flere virksomheter utenlands.

Ledelsen - Kvass.
Ledelsen - Kvass.

Styreleder Jan Lindstad har også betydelig erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. Mest kjent er han nok som grunnlegger av programvareselskapet Compusoft som han sammen med sine partnere utviklet til å bli et ledende internasjonalt programvareselskap. I dag er selskapet verdensledende med Private Equity selskapene TA Associates og General Capital som hovedeiere.

Jeg har fulgt Kvass fra opprinnelsen og ser naturligvis noen likheter med oppstarten av Compusoft, sier Lindstad. Utviklingen går raskt og man må selvfølgelig jobbe hardt og smart for å lykkes der ute. Samtidig tror jeg det finnes enkelte helt sentrale elementer som må være på plass for at man skal lykkes som programvareselskap. Noen av disse tingene har jeg forhåpentligvis plukket opp. Når jeg nå engasjerer meg direkte i Kvass er det fordi jeg mener Kvass har forutsetningene for å bli et ledende selskap, og fordi jeg både håper og tror at jeg bringer inn relevant erfaring når selskapet nå tar fatt på neste etappe, avslutter styreleder Jan Lindstad.

Allerede i mitt første møte med gründerne Kristian Lindstad og Carsten Jacobsen fikk jeg "godfølelsen", sier Bård Teigland. Her har gründerne helt fra starten av lagt vekt på å bygge et solid fundament for selskapet, både når det gjelder teknologi og mennesker som skal være med å skape de gode kundeopplevelsene. Når man som leverandør skal bistå kundene med digitalisering og videreutvikling av virksomheten, er det etter min mening avgjørende at man virkelig forstår kundens behov og hvilke digitale produkter som svarer best opp til disse behovene. Bransjeforståelse og kundeinnsikt er derfor helt essensielt for at kundene skal bli presentert for de riktige løsningsforslagene, mener Bård Teigland. Kvass leverer i dag løsninger til aktører innenfor boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen og næringseiendom, og selv innenfor hvert av disse områdene finner man igjen ulike behov, ønsker og forutsetninger. I mange sammenhenger skal våre løsninger fungere i et sømløst samspill med kundens øvrige løsninger, derfor er det viktig at både kunder og andre leverandører opplever Kvass som en høyst kompetent, løsningsorientert og hyggelig samarbeidspartner. Vi skal ikke forsøke å bli best på alt, men vi skal bli den klart foretrukne partneren innenfor flere områder. Nå starter den neste etappen hvor vi investerer i ytterligere vekst gjennom flere grep, herunder også rekruttering av flere dyktige kolleger. Vi i Kvass har et unikt utgangspunkt for å være en pådriver for ytterligere digitalisering innenfor flere deler av eiendomsbransjen, og den muligheten skal vi gripe!

Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på den neste etappen sammen med svært dyktige og hyggelige kolleger i Kvass, avslutter Bård Teigland.

Kontakter

Bilder

Ledelsen - Kvass.
Ledelsen - Kvass.
Last ned bilde
Bård Teigland
Bård Teigland
Last ned bilde
Carsten Jacobsen
Carsten Jacobsen
Last ned bilde
Jan Lindstad
Jan Lindstad
Last ned bilde
Kristian Lindstad
Kristian Lindstad
Last ned bilde

Om Kvass

Kvass
Kvass
Klokkergårdveien 5
1711 Sarpsborg

http://www.kvass.no

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Våre løsninger anvendes i dag av en rekke kjente aktører innenfor bl.a. boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Følg pressemeldinger fra Kvass

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kvass på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kvass

Pulse Communications blir en del av Kvass Group16.5.2022 09:10:12 CEST | Pressemelding

Det norske programvareselskapet Kvass leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen, og nå utvides produkt- og tjenestespekteret ved at det veletablerte kommunikasjonsbyrået Pulse Communications blir en del av Kvass Group. Kvass leverer digitale løsninger for markedsføring, presentasjon, salg, tilvalg og ettermarkedsprosesser knyttet til nybolig, tomter, fritidsmarkedet og næringseiendom.

Kvass er i vekst og forsterker laget13.5.2022 15:56:57 CEST | Pressemelding

Proptech-selskapet Kvass, som nylig kjøpte Pulse Communications, tiltrekker seg flere tungvektere og ansetter nå Johnny Duedahl og Christoffer Solli som begge har bakgrunn fra Visma sin satsing innen eiendom. Johnny Duedahl kommer fra stillingen som Managing Director i Visma Property Solutions og blir selskapets CFO. Christoffer Solli kommer fra stillingen som Business Development Director i Visma Real Estate AS og går inn som Vice President Sales. Duedahl og Solli tar samtidig plass i selskapets ledergruppe som ledes av CEO Bård Teigland. Både Duedahl og Solli har lang fartstid innen eiendom og proptech, også forut for sine lederjobber i Visma. Jeg er selvfølgelig svært fornøyd med at Johnny og Christoffer har valgt å bli med i Kvass, som vi nå rigger for betydelig vekst nasjonalt og etterhvert internasjonalt, sier CEO Bård Teigland i Kvass Group. Både Johnny og Christoffer besitter betydelig erfaring, domene-kompetanse og nettverk fra eiendomsbransjen. Med disse to ombord forsterker