LO

PRIV TIL RED: Tilgang til direkteoverføring må bestilles nå

Del

Mediene kan få tilgang til direkteoverføring av både begravelsen og minnestunden. Disse bestillingene må skje nå.

Om begravelsen:

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, som døde brått og uventet forrige tirsdag, skal begraves i Røyken kirke tirsdag 23. mars, klokken 11.00.

Begravelsen vil bli direkteoverført i en tokameraproduksjon og vist på lo.no.

Mediene kan også få tilgang til direkteoverføringen, til bruk enten direkte, i sin helhet eller delvis, eller i øvrig nyhetsdekning. Dette under forutsetning av at man viser spesielt hensyn til nærmeste familie. Se teknisk info sist i mailen.

Selve seremonien er anslått å vare i om lag en time.

Det er adgang for pressen utenfor kirken, vi ber om at man tar hensyn til familien, og tar særskilte smittevernhensyn. Vi anmoder om at pressen står på anvist plass, og vi har forståelse for at det skal være gode fotomuligheter der.

NTB og LO Media har som eneste medier fått tilgang inne i selve kirken før seremonien for foto og video av pyntet kiste og hilsninger, kranser med mer.

Smittevernhensyn gjør at det er svært få personer som kan delta i selve seremonien. Derfor er kun familien og spesielt inviterte gjester til stede inne i kirken.

Fiolinist Arve Tellefsen og solist Tone Elisabeth Braaten bidrar med de kunstneriske innslagene under seremonien.

Blant dem som vil være til stede er LO-leder Peggy Hessen Følsvik, Gabrielsens personlige sekretær, Mona Westby, statsminister Erna Solberg, Ap-leder Jonas Gahr Støre, og forbundslederen i Fellesforbundet, Jørn Eggum.

Om minnestunden:

Ettersom det på grunn av smittevernhensyn blir en sterkt begrenset deltakelse under seremonien i Røyken kirke fra LO og øvrige som ville ønsket å delta, arrangerer LO en minnestund som vil bli vist i sin helhet på lo.no klokken 16.00 tirsdag 23. mars.

I likhet med begravelsen varer også minnestunden i om lag en time. Teknisk info og leverandør er den samme som for begravelsen, se nederst i mailen.

Minnestunden ledes av Asta B. Lydersen, blant annet kjent fra Queendom.

Det vil bli holdt minnetaler av:

LO-leder Peggy Hessen Følsvik

Jonas Gahr Støre, AP

Astrid Eide Hoem, AUF

Jørn Eggum, Fellesforbundet

Ole Erik Almlid, NHO

Mette Nord, Fagforbundet

Sharran Burrow, ITUC

Guy Ryder, ILO

Lizette Risgaard, Fagbevægelsens Hovedorganisation Danmark

Stefan Löfven, Socialdemokratarna Sverige

Det blir kunstneriske innslag ved:

Knut Reiersrud og Jono El Grande med band

Tuva Syvertsen

Det Norske Solistkor

Kontaktperson: Bjørn Erik Dahl, LO, 971 96754, bjorn.erik.dahl@lo.no

 

Teknisk info:

Det vil bli etablert et tilgangspunkt for medier og andre nettsteder som ønsker å videreformidle begravelsen og minnestund, hvor hvert enkelt medium kan hente en rtmp-strøm. Teknisk informasjon om publiseringstilgang fås ved å kontakte Vegard Golimo i NEP Norway på vgolimo@nepgroup.com. Det tillates kun én tilkobling per bruker og det er viktig at hver mottaker selv må sørge for redistribusjon via egne servere/CDN for signal til sluttbruker/seer. For mediehus med etablert fiberlinje til Oslo Broadcast Center, vil det også være mulig å få signalet levert på denne.

Produksjonen distribueres med enkel grafikk

Kontaktinfo til NEP v/Vegard:


Vegard Golimo 
Project Manager | NEP Norway
NEP Broadcast Services | Norway
O:+47 23 68 80 00 | M:+47 900 68 120
vgolimo@nepgroup.com 

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største arbeidstakerorganisasjon. Over 970 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.

Følg saker fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom