Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsministeren tilgjengeleg på Teams og i Vestland og Møre og Romsdal på budsjettdagen

Del

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er i Vestland og Møre og Romsdal på budsjettdagen. I tillegg inviterer han journalistar til eit pressetreff på Teams kl. 13.30, der Nygård gir ein kort presentasjon av budsjettet og moglegheit for å stille spørsmål. Journalistar må melde seg på til pressetreffet.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er tilgjengeleg for pressa på budsjettdagen 6. oktober. Foto: Henrik Jonassen/SD
Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er tilgjengeleg for pressa på budsjettdagen 6. oktober. Foto: Henrik Jonassen/SD

Torsdag 6. oktober blir regjeringas forslag til statsbudsjett for 2023 lagt fram. Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård vil vere tilgjengeleg for pressa.

Teams-pressekonferanse

Statsråden inviterer journalistar til ein kort gjennomgang av samferdselsbudsjettet 2023 på Teams kl. 13.30, med moglegheit for å stille spørsmål i etterkant. Dei som ønsker å delta på dette pressetreffet, må melde sin interesse til kommunikasjonsrådgjevar Henrik Jonassen innan kl. 12:00 torsdag 6. oktober på mail: henrik.jonassen@sd.dep.no. Det blir sendt ut Teams-lenke i samband med påmelding.

Til stades i Vestland og Møre og Romsdal

I tillegg vil statsråden vere tilgjengeleg for pressa på tre stader denne dagen. Ta kontakt med pressekontaktane for ønske om intervju.

Kl. 10:00 i Sogndal.

Kl. 15:15 i Sandane.

Kl. 16:30 i Volda.

Kontaktpersonar for dagen:

Kommunikasjonsrådgjevar Tor Livius Midtbø: tor-livius.midtbo@sd.dep.no / 906 06 919

Kommunikasjonsrådgjevar Henrik Jonassen: henrik.jonassen@sd.dep.no / 976 28 091

For ordinær kontakt med og spørsmål til Samferdselsdepartementet, kontakt pressevakt: sdinfo@sd.dep.no / 919 14 777

Nøkkelord

Bilder

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er tilgjengeleg for pressa på budsjettdagen 6. oktober. Foto: Henrik Jonassen/SD
Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er tilgjengeleg for pressa på budsjettdagen 6. oktober. Foto: Henrik Jonassen/SD
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Tettere samarbeid skal bidra til færre forsinkelser og innstillinger, og bedre kundeoppfølging ved avvik i togtrafikken22.11.2022 12:54:29 CET | Pressemelding

– Vi ønsker at flere reisende skal velge grønne togreiser. Det er helt avgjørende for folks tillit at togene kommer og går når de skal. Driftsstabilitet er derfor noe av det viktigste vi jobber med på jernbanen. For å redusere tallet på forsinkelser og innstillinger, skal virksomhetene i sektoren derfor jobbe tettere sammen. Bedre samarbeid skal også bidra til bedre kundeoppfølging når tog ikke er i rute, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Oslo–Gøteborg: Jernbanedirektoratet skal sammen med svenske Trafikverket se på muligheter for et bedre togtilbud9.11.2022 09:53:02 CET | Pressemelding

– Mellom Oslo og Gøteborg er det kapasitetsutfordringer på jernbanen. Dette gjør det vanskelig å forbedre både person- og godstogtilbudet på strekningen. Svenske Trafikverket har allerede begynt å se på mulige tiltak, og Jernbanedirektoratet skal nå samarbeide med dem om dette. Vi ønsker at flere reisende og mer gods skal transporteres grønt over svenskegrensen, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Droneobservasjoner: Styrket håndheving - men ingen nye restriksjoner nå8.11.2022 13:07:51 CET | Pressemelding

Krigen i Ukraina har gitt økt oppmerksomhet på bruken av droner, og Politiet har mottatt mange rapporter om droneobservasjoner ved anlegg og installasjoner. – Vi skal ha god oversikt over dronetrafikken i norsk luftrom. Det er spesielt viktig slik situasjonen er. Luftfartstilsynet arbeider fortløpende med å vurdere behov for etablering av ytterligere restriksjonsområder, men vi setter ikke inn nye begrensninger i adgangen til å fly drone nå, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom