NHO

PRIV TIL RED: NHOs Årskonferanse - pressebrief og påmelding

Del

NHO inviterer media til NHOs Årskonferanse "Verdien av arbeid" 9. januar 2017, samt en pressebrief om konferansen 8. januar.

Vi minner om at all presse som skal på NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum tirsdag 9. januar må melde seg på i forkant her: https://registrering.nho.no/presse

Da ligger adgangskort klart ved pressebordet når du ankommer Oslo Spektrum.

Det vil også være en pressekonferanse mandag 8.januar kl.10 i Næringslivets Hus.

Praktisk informasjon om konferansen 

Dørene åpnes fra kl. 08:00, inngang 1 i Oslo Spektrum. Konferansen begynner kl.9.00, men vi anbefaler å være ute i god tid. Husk pressekort! 

Journalister vil få tilgang til eget presserom med arbeidsplasser, trådløst nett og direkteoverføring av hele konferansen.  Presserommet er åpent og betjent fram til klokka 16.30. Her vil det også være forfriskninger og lunsj. Pressen har tilgang til å ta bilder i konferansesalen, men har ikke tilgang til seter i salen. 

Pressekontakt 

Har du spørsmål vedrørende NHOs årskonferanse 2018, "Verdien av arbeid", ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Tuva Gaarder Nordlie, 936 68 715. NHOs pressetelefon: 480 22 800 

Teknisk kontakt 

Ønsker du å dekke NHOs årkonferanse med direktesending og studio i Oslo Spektrum? Ta kontakt med Vegard Reiten i Gyro på telefon 911 81 857 for å sjekke om det er ledige plasser, tekniske spørsmål og for å avtale rigging. NB: Det vil ikke være mulighet for å rigge/trekke kabler på konferansedagen.

Det er også mulig å få tilgang til en direktestream av konferansen som kan legges opp på medienes egne sider.

Ta kontakt raskt hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Skal du dekke NHOs årsmiddag som journalist/fotograf? 

Presse er velkommen til å være tilstede når middagsgjestene ankommer Oslo Spektrum tirsdag 9. januar fra ca. kl. 18.45. Selve middagen vil ikke være åpen for pressen.

Kontakter

Kommunikasjonsrådgiver Tuva Gaarder Nordlie - tuva.gaarder.nordlie@nho.no - 936 68 715

Lenker

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom