Den norske kirke

Priv til red. Møte i Kyrkjerådet 25. mars 2023

Del
Kyrkjerådet i Den norske kyrkja har møte laurdag 25. mars for å handsame 14 saker. Media er invitert til å følgje møtet digitalt.

Laurdag 25. mars kl. 10.00–16.00 er det møte Kyrkjerådet i Den norske kyrkja. Møtet vert gjennomført digitalt som eit fjernmøte. Sjå tentativ tidsplan her.

Alle møta til Kyrkjerådet er opne, og det er høve til å følgje sakshandsaminga digitalt. Trykk her for å følgje strøyminga av møtet.

På sakslista står 14 saker. I tillegg til referat- og orienteringssaker, skal rådet mellom anna godkjenne årsrekneskap for 2022, diskutere kyrkja si teneste i samfunnsinstitusjonar og vedta utlysing av midlar til diakonal innovasjon.

Les sakspapira til møtet her.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Den norske kirke

Den norske kirke
Den norske kirke
Kirkens hus – Rådhusgata 1–3
0151 Oslo

23 08 12 00https://kirken.no

65 prosent av befolkningen er medlemmer av Den norske kirke. Kirken tilhører den evangelisk-lutherske kirkefamilien. Kirkens ledelse er samlet i Kirkemøtet som består av medlemmene av elleve regionale bispedømmeråd og alle biskopene.

Kirken er inndelt i 1174 menigheter som disponerer 1635 kirkebygg. Mer enn 8000 mennesker arbeider i kirken og over 75.000 er frivillige medarbeidere.

Den norske kirkes virksomhet finansieres over kommunebudsjettene og statsbudsjettet.

kirken.no

 

Følg pressemeldinger fra Den norske kirke

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Den norske kirke på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Den norske kirke

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom