NAF

Priv. til red: HVA BETYR STATSBUDSJETTET FOR DEG MED BIL?

Del

NAF (Norges Automobil-Forbund), Bilimportørenes Landsforening (BIL), og NBF (Norges Bilbransjeforbund) inviterer til frokostmøte 21. oktober 0800-0945, på Nationaltheateret konferansesenter. Tema for møtet er hva statsbudsjettet betyr for deg som har bil.

Arrangementet er åpent for presse og streames på Facebook https://www.facebook.com/nafnorge

https://www.facebook.com/events/2862007300699820 

Etter bolig er bilen det vi investerer mest penger i. Hvordan bilavgiftene utvikler seg fremover er derfor et høyaktuelt tema.

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021 gjør det dyrere å eie elbil, og dyrere å kjøpe både bensinbiler, dieselbiler og ladbare hybrider. Er dette statsbudsjettet starten på en ny avgiftsbølge på bil?

Mye står på spill og mye er uavklart når elbilene tar over stadig større deler av nybilsalget. Flere partier tar til orde for å øke avgiftene på elbil fra 2022. Samtidig har alle partiene på Stortinget sluttet seg til målet om at alle nye biler skal være nullutslippsbiler i 2025. Betyr dette at også bensin- og dieselbilen skal bli dyrere i årene framover? Det er et av flere aktuelle spørsmål vi vil diskutere.

Deltakere i panelet:
Kari Elisabeth Kaski fra SV
Bård Hoksrud fra Frp
Ola Elvestuen fra Venstre
Espen Barth Eide fra Arbeiderpartiet

Frokostmøtet åpner med korte innledninger fra organisasjonene før vi går over til debatten.

Møteleder er Camilla Ryste fra NAF.

Kontaktpersoner:

Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF, mobil 48213216
Ida Krag, sjef for kommunikasjon og myndighetskontakt i BIL, mobil 91640110
Egil Steinsland, kommunikasjonssjef NBF, mobil 99485268  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NAF

NAF
NAF
Skippergata 4
0152 Oslo

23 21 31 00http://www.naf.no

Hver tiende nordmann og 25 prosent av alle personbileiere er medlem i NAF. Dette gjør oss til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med nærmere 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 71 lokalavdelinger, 360 ansatte og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig. NAFs virksomhet omfatter kontroll og testing av biler ved 44 NAF-sentre, trafikkopplæring, veihjelp, reise, handel, juridisk bistand og forbrukerrådgivning m.m. Etter avtale med Vegdirektoratet driver NAF 27 øvingsbaner i Norge.

Følg saker fra NAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NAF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom