Vipps

Pride-støtten stor gjennom Vipps

Del

Mangfold har lenge vært Vipps’ hjertesak, og at vi skal heie på hverandre uavhengig av bakgrunn, etnisitet, kjønn og legning. Og kjærlighet skal være for alle. I juni har brukerne hatt mulighet til å velge regnbuefarget innpakning når man sender gave i Vipps, og støtte Oslo Pride med 5 kroner. Engasjementet har vært over all forventning, og halvparten av de som har sendt gaver hittil i juni ønsker å støtte Oslo Pride.

− Å støtte opp om initiativer som jobber for mangfold og muligheten til å være seg selv har vært helt naturlig for Vipps, og er ikke minst noe vi har et stort engasjement for internt. At vi i år kunne gjøre det befriende enkelt for brukerne å støtte Oslo Pride når de sender gaver er noe vi alle sammen har engasjert oss stort i, spesielt når man ser resultatene det gir, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps.

Målsetningen om å samle inn 150 000 kr er allerede nådd, og nå er ambisjonen å doble donasjonene. Hele 37 696 gaver med Pride-papir ble sendt frem til 17. juni.

− Våre partnere er stolte av Oslo Pride, men vi er også stolte av å ha Vipps med på laget, og arbeidet de gjør for å bidra til et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv, samt løfte Oslo Pride. Vipps har tatt et tydelig standpunkt for skeives rettigheter og bidrar til å spre dette budskapet til hele landet, noe vi er svært stolt av, sier Fredrik Dreyer, styreleder i Oslo Pride.

Men det er ikke bare ensidig jubel regnbuene i Vipps møtes med. Det har også kommet negative reaksjoner fra noen av brukerne, som ikke synes dette er en rolle Vipps skal ta.

− Nettopp derfor er det viktig at vi bruker vår stemme til å snakke om like muligheter for alle. Du kan ikke si at det ikke angår deg, det er en menneskerett å kunne være seg selv, og den kan vi ikke ta for gitt. Vi har muligheten til å nå ut til nesten 4 millioner nordmenn, og da er det viktig at vi bidrar, avslutter Hanne Kjærnes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

Combining 11 million users with a single wallet: MobilePay, Pivo and Vipps join forces to create one strong mobile wallet30.6.2021 08:34:00 CEST | Pressemelding

Use of the payment solutions MobilePay, Pivo and Vipps is growing rapidly as mobile payments and e-commerce skyrocket. Today, it has been announced that an agreement is in place to combine the three wallets. Together, they will offer even better solutions for people and businesses across the Nordics and become more competitive in the European payments market.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom