Norges Fotballforbund

Pressetreff med idrettsbyråd og NFF om finale i Champions League

Del

NFF søker UEFA om å få Champions League-finalen for kvinner til Ullevaal i 2022 eller 2023. Fredag 22.11 kl. 10 gis media mulighet til å få innblikk i planene og ikke minst hva vi ønsker å bruke finalen til.

Kvinnefotball har en lang og tradisjonsrik historie i norsk fotball. Bakgrunnen for at NFF søker UEFA om Champions League-finalen er et sterkt ønske om å videreutvikle kvinnefotballen i Norge.

NFF ønsker å bruke interessen og engasjementet rundt finalen til å iverksette nye prosjekter både når det gjelder barne- og ungdomsfotballen og toppfotballen.

NFF har også en målsetting om å arrangere den første karbonnøytrale finalen. For å nå denne målsettingen, er vi avhengige av et tett samarbeid med Oslo kommune.

Fredag 22. november klokken 10.00 inviteres media til Oslo Rådhus til et pressetreff med idrettsbyråd Rina Mariann Hansen, direktør for eliteavdelingen i NFF, Lise Klaveness, og direktør for konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Oppmøte på trappen utenfor Oslo Rådhus.

Vel møtt!

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg saker fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom