Norges Fotballforbund

Pressetreff med idrettsbyråd og NFF om finale i Champions League

Del
NFF søker UEFA om å få Champions League-finalen for kvinner til Ullevaal i 2022 eller 2023. Fredag 22.11 kl. 10 gis media mulighet til å få innblikk i planene og ikke minst hva vi ønsker å bruke finalen til.

Kvinnefotball har en lang og tradisjonsrik historie i norsk fotball. Bakgrunnen for at NFF søker UEFA om Champions League-finalen er et sterkt ønske om å videreutvikle kvinnefotballen i Norge.

NFF ønsker å bruke interessen og engasjementet rundt finalen til å iverksette nye prosjekter både når det gjelder barne- og ungdomsfotballen og toppfotballen.

NFF har også en målsetting om å arrangere den første karbonnøytrale finalen. For å nå denne målsettingen, er vi avhengige av et tett samarbeid med Oslo kommune.

Fredag 22. november klokken 10.00 inviteres media til Oslo Rådhus til et pressetreff med idrettsbyråd Rina Mariann Hansen, direktør for eliteavdelingen i NFF, Lise Klaveness, og direktør for konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Oppmøte på trappen utenfor Oslo Rådhus.

Vel møtt!

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Kronikk: Fotballklubbenes grønne mulighet6.3.2024 10:50:38 CET | Pressemelding

Til redaksjonen, Her er en kronikk fra fotballpresident Lise Klaveness + bilde til fritt bruk for redaksjonen. Fotballklubbenes grønne mulighet Norske kunstgressbaner bidrar til fantastisk aktivitet, men også til store utslipp av mikroplast i naturen. Heldigvis har det kommet en løsning for norske klubber – og en gyllen mulighet for trenerne. Lise Klaveness, president i Norges Fotballforbund En lang vinter går mot vår. Sikre tegn er mindre snø og mer synlig gummigranulat – disse små sorte kulene som har vært helt avgjørende for kunstgresseventyret i Norge, aktivitetstilbud og sosiale felleskap for nesten 350 000 spillere – året rundt. Slagsiden av eventyret er naturligvis miljøaspektet. Kunstgressbaner står for det nest største landbaserte utslippet av mikroplast i naturen. Problemet er at gummikulene i for stor grad fortsatt havner på avveie. Alle som har vært på en kunstgressbane vet hvor enkelt de svarte kulene lurer seg inn i hjemmet. Hvert år er det estimert at 1500 tonn mikroplas

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye