Norges idrettsforbund

Pressetjeneste Special Olympics World Summer Games 2019

Del

Norges idrettsforbund er på plass i De forente arabiske emirater og kan bistå medier med bilder og kontakt med utøvere. Torsdag 14. mars åpnes Special Olympics World Summer Games i De forente arabiske emirater. Norge er på plass med en tropp på 27 utøvere som skal konkurrere i syv idretter. Divisjonering (kvalifisering) starter allerede tirsdag 12. mars.

Norges delegasjon til Special Olympics World Summer Games. Foto: Eirik Førde
Norges delegasjon til Special Olympics World Summer Games. Foto: Eirik Førde

Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemming. 7500 utøvere fra 190 land skal konkurrere i byene Abu Dhabi og Dubai frem til 22.mars. Norge har utøvere i friidrett, golf, håndball, rytmisk gymnastikk, rytter, svømming og turn.

- Utøverne våre er fantastiske representanter for norsk idrett, og gir vår visjon idrettsglede for alle en større dimensjon. Når vi nå drar til Abu Dhabi for å representere Norge i Special Olympics World Summer Games skal vi være stolte, vise mot og ha det gøy, sier idrettspresident Tom Tvedt.

Medieguide: Les mer om de norske utøverne og støtteapparater her. 

Pressetjeneste for media i Norge:

Norske medier som ikke er tilstede i De forente arabiske emirater kan kontakte Norges idrettsforbund sin akkrediterte medierådgiver for å bestille bilder og sitater fra utøvere og trenere.

Kontaktinformasjon: Sofie Torlei Olsen sof@idrettsforbundet.no 

Bilder til fri redaksjonell bruk:
Under lekene legges det fortløpende ut på bilder på Idrettsforbundets Flickr-konto. Bildene kan fritt benyttes til redaksjonelle saker mot kreditering.

Følg Special Olympics Norway i sosiale medier:

Facebook: http://www.facebook.com/specialolympicsnorway

Instagram: https://www.instagram.com/idrettsforbundet

Mer informasjon om Special Olympics Norway

Offisiell arrangørside

Kontakter

Bilder

Norges delegasjon til Special Olympics World Summer Games. Foto: Eirik Førde
Norges delegasjon til Special Olympics World Summer Games. Foto: Eirik Førde
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom