NHO

Presseseminar NHOs Økonomiske overblikk

Del

Øystein Dørum presenterer NHOs kvartalsrapport med prognoser for den økonomiske utviklingen. Tirsdag 29. september klokken 10.00 i Næringslivets Hus Middelthunsgate 27.

Aktiviteten i norsk økonomi bunnet ut i april. Siden da har pilene pekt oppover, raskere til å begynne med, noe tregere etter hvert. De siste ukene har smittetallene tatt seg opp, både ute og hjemme. Derfor butter det nå litt imot på flere fronter. Den økende erkjennelsen av at viruset vil prege også store deler av neste år, vil kunne påvirke bedriftenes lyst til å ekspandere, og investere. Men bildet er blandet, deler av næringslivet klarer seg greit. Og utviklingen er samlet sett bedre enn vi trodde ved forrige anslagsrevisjon i mai.

På seminaret vil sjeføkonom Øystein Dørum gjennomgå situasjonen og utsiktene for norsk og internasjonal økonomi. I tillegg vil vi presentere resultatene fra Næringslivets økonomibarometer for tredje kvartal, der bedriftene blant annet svarer om markedsutsikter, ansettelses- og investeringsplaner. Svarene kan kort oppsummeres i bedre, men ikke bra. 

Lett servering. 

Av hensyn til smittevernet ber vi om påmelding til andreas.hoglund@nho.no (943 73 126).  

Vel møtt.

Øystein Dørum

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom