LO

Pressemelding fra LO om 1. mai

Del

LO arrangerer digital 1. mai. Sendingen er tilgjengelig for mediene.

I år som i fjor lager LO en 1. mai-sending som strømmes på nett fra kl. 11.00. Sendingen ledes av programleder Liv Guldbrandsen.

I årets 1. mai-sending har vi invitert arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere i studio, det blir musikk og kultur, appeller og underholdning.

Mediene har mulighet til å strømme innholdet fra kl. 11.00, når sendingen strømmes på www.1mai.no. Sendingen spilles inn og redigeres på forhånd og det er mulig å bruke hele eller deler av sendingen.

Se mer info om sendingen her: https://www.lo.no/1mai

Det vil bli etablert et tilgangspunkt for medier og andre nettsteder som ønsker å videreformidle 1.mai-sendingen, hvor hvert enkelt medium kan hente en rtmp/HLS-strøm.

Teknisk informasjon om publiseringstilgang fås ved å kontakte Vegard Golimo i NEP Norway på vgolimo@nepgroup.com. Det tillates kun én tilkobling per bruker og det er viktig at hver mottaker selv må sørge for redistribusjon via egne servere/CDN for signal til sluttbruker/seer.

For spørsmål om strømming:

Vegard Golimo, NEP: 23 68 80 00 / 900 68 120

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største arbeidstakerorganisasjon. Over 970 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.

Følg pressemeldinger fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom