Pressemelding (2) fra Kjetil Rekdal: -Får juridisk bistand

Del

Kjetil Rekdal har engasjert advokat Erik Flågan hos advokatfirmaet Stray Vyrje & Co til å bistå ham i de videre samtaler med IK Start.

"Vi er nå i ferd med å sette oss inn i saken, men stiller allerede nå spørsmålstegn til arbeidsgivers håndtering av Kjetil Rekdals ansettelsesforhold. Klubbens såkalte «personalsak» kommer som lyn fra klar himmel. Vi vet ikke hva den inneholder, og er derfor avskåret fra å ta til motmæle", sier Erik Flågan.

"Klubbens opptreden som arbeidsgiver er uryddig. Blant annet noterer vi oss at Rekdal ikke har mottatt noen varsler før han i dag ble fratatt sine oppgaver som hovedtrener. Vi stusser også over at klubben simultant sendte ut en pressemelding om et arbeidsforhold, og kort tid etterpå avholdt pressekonferanse om den påståtte ”personalsaken”, sier Flågan.

Kjetil Rekdal uttaler: 

”Jeg vil nå forholde meg til rådene fra min advokat, og det faktum at jeg fortsatt har en gyldig arbeidsavtale som hovedtrener for IK Start. Jeg er lei meg for at klubbens håndtering to dager før seriestart har satt spillere, fans og alle som er glade i IK Start i en uholdbar og svært beklagelig situasjon”.

Verken Kjetil Rekdal eller advokat Erik Flågan vil på det nåværende tidspunkt uttale seg ytterligere om saken. Forsøk på å få dem i tale via telefon eller andre kanaler er følgelig nytteløst på det nåværende tidspunkt.

Om Joe AS

Joe AS
Kirkeveien 10 A
1363 Høvik

Følg saker fra Joe AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Joe AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Joe AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom