NHO

Pressekonferanse 03.10 kl.10.00:Unngår Norge uroen i verdensøkonomien?

Del

NHO inviterer til pressekonferanse torsdag 3.oktober klokka 10.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgaten 27.

Utsiktene rundt oss har blitt merkbart dårligere de siste månedene. Handelskrigen er trappet opp, brexit rykker stadig nærmere, og myndighetenes verktøykasse synes mer og mer bunnskrapt.

Så langt synes Norges lille, åpne økonomi paradoksalt nok lite berørt. Men det kan endre seg om oppbremsingen rundt oss fortsetter. Med dette som bakteppe presenterer vi vår kommende kvartalsrapport med de siste resultatene fra vår kvartalsvise medlemsundersøkelse, Næringslivets økonomibarometer, der bedriftene spørres om deres markedsutsikter, ansettelses- og investeringsplaner. I tillegg legger vi som vanlig frem oppdaterte anslag for norsk økonomi de nærmeste årene.

Rapporten vil bli presentert av sjeføkonom Øystein Dørum.

Enkel servering.

Velkommen!

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom