Statens vegvesen

Presseinvitasjon

Del

Statens vegvesen inviterer til pressekonferanse tirsdag 10. mai, kl. 10-11 hos Vegdirektoratet (Brynsengfaret 6A i Oslo).

Konferansen vil også bli overført på: https://vimeo.com/event/2090128/16ed247a23.

Anledningen er oversendelse av Vegvesenets porteføljeprioriteringer for 2023-27 til Samferdselsdepartementet, hvor det gjøres anbefalinger til rekkefølgen av store veiprosjekter.

Lista inneholder 20 største veiprosjekter over hele landet, som har en samlet prislapp på om lag 155 milliarder kroner.

Med på pressekonferansen er vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og direktørene Kjell Inge Davik (Utbygging) og Bjørn Laksforsmo (Drift og vedlikehold).

Dette er første gang Statens vegvesen har laget en slik oversikt over veiprosjekter i Nasjonal transportplan i prioritert rekkefølge. I tillegg til de prosjektene som nå er prioritert, har også Vegvesenet en liste over andre aktuelle veiprosjekter mellom 200 millioner og en milliard kroner.

Vel møtt!

Kontakter

Lenker

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom