Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Presseinvitasjon: webinar om strømsparing og energieffektivisering

Del
Olje- og energiminister Terje Aasland og leder i KS Gunn Marit Helgesen møter i dag, fredag 27. januar, over 100 kommuner på webinar om strømsparing og energieffektivisering. Blant annet vil Asker kommune dele sine erfaringer, og KS vil si litt om variasjoner i kostnadene for energibruk mellom kommunene.

Innledningen fra Olje- og energiministeren og hele webinaret sendes direkte fra Kommunenes Hus kl 13.00. Sendingen er åpen og kan følges direkte på nett.

Arrangementet er det første i en serie på fem webinarer som arrangeres av NVE, KS og NKF for både administrasjon og politikere i kommunene. Det forventes høyere kraftpriser i Norge framover enn det vi har sett historisk, i tillegg til større og hyppigere variasjoner i strømprisen. Webinarene er et tilbud til kommunesektoren som nå må orientere seg og iverksette tiltak for å spare energi og prioritere energieffektivisering.

Les mer og meld deg på her:
Energi til fredagskaffen: Webinarserie om strømsparing og energieffektivisering i din kommune - Norsk Kommunalteknisk Forening (kommunalteknikk.no)

For mer informasjon:
Kirsti Kierulf, administrerende direktør i NKF, kirsti.kierulf@kommunalteknikk.no

Tlf: 97 19 11 28

Maren Esmark, seksjonssjef i NVE, mesm@nve.no

Tlf: 97 18 33 79

Kjetil Bjørklund, fagleder klima, kjetil.bjorklund@ks.no

Tlf: 90 07 89 87

Nøkkelord

Bilder

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom