Virke

Presseinvitasjon: Virkes konjunkturseminar: Hvordan skape vekst i kommune-Norge?

Del

Norsk økonomi har vært gjennom store omstillinger og opplevd høy produktivitetsvekst, men nå er det skyer i horisonten. Vi utfordrer kommunepolitikerne i valgkampen: Hvordan kan de redde velferdsstaten? Virkes konjunkturseminar holdes onsdag 19. juni kl. 10.00 hos Virke på Solli plass i 7. etasje.

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.
Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

Vi står foran et kommunevalg. Mens debatten raser om bompenger, glemmes de store spørsmålene om hvordan kommunene skal skape verdier for fremtiden. Skal det fortsatt være godt å leve i Norge, må vi styrke de små og store virksomhetene innen handel og tjenester rundt om i landet. 

Sjeføkonom Lars Haartveit legger frem resultater og prognoser for utviklingen innen norsk handel. 

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke, legger frem analyser for utviklingen av norsk økonomi og næringsliv på Virkes konjunkturseminar. 

Ser vi på utviklingen i norsk økonomi, ligger Norge an til et dramatisk kostnadsgap vi ikke kan dekke - kun noen tiår frem i tid. Skal vi øke skattene? Eller sørge for at norsk næringsliv rundt om i landet gjør det bra? Her har kommunen et ansvar - men tar politikerne det på alvor?

Velkommen til Virkes konjunkturseminar onsdag 19. juni kl. 10.00-11.00 hos Virke på Solli plass.

Gi oss gjerne en tilbakemelding på e-post til Martha Haukaas om dere kommer!

 

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen. Vi kjemper for at virksomhetene får gjennomslag for sine interesser når fremtidens arbeidsliv formes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.
Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.
Last ned bilde

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer over 22 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom