TV 2

Presseinvitasjon: Velkommen til Gullruten 2022!

Del

TV 2 ønsker pressen velkommen til å dekke tv-bransjens festaften, Gullruten i Grieghallen i Bergen, lørdag 7. mai.

PROGRAMLEDER FOR GULLRUTEN 2022: Niklas Baarli. Foto: Espen Solli/TV 2
PROGRAMLEDER FOR GULLRUTEN 2022: Niklas Baarli. Foto: Espen Solli/TV 2

Gullruten sendes fra Grieghallen i Bergen lørdag 7. mai, og det er Niklas Baarli som leder sendingen på TV 2.

RØD LØPER

Klokken 17.00 lørdag 7. mai rulles den røde løperen ut i «Spissen» i andre etasje i Grieghallen. Presse som ønsker å være til stede for å dekke rød løper er velkommen til det.

Skal man rigge opp utstyr eller sende live kan man rigge seg til ved rød løper fra kl. 16.30. Individuelle presseavtaler må gjøres i forkant av Gullruten.

Vennligst gi en rask tilbakemelding om dere ønsker å sende live fra rød løper og hvem som kommer fra din redaksjon.

AKKREDITERING

De som har meldt inn akkreditering vil få disse utdelt fra TV 2s pressekontakter ved ankomst arrangementet i Grieghallen.

FOTOGRAFER I SALEN

Det skal deles ut 21 priser under årets Gullruten.

Det er et begrenset antall plasser for pressefotografer i selve salen. Medier som ønsker å ha fotoplass i salen, må melde fra om dette. Fotografer som får bekreftet plass i salen må finne seg en merket fotografplass før kl. 18.45. Showstart er presis kl. 19.00, og showet er ferdig til ca. kl. 21.00.

SPERREFRISTER

Gullruten 2022 sendes på TV 2 lørdag 7. mai fra kl. 20.00. TV-sendingen er ferdig ca. kl. 22.40.

Dette betyr at det er sperrefrister på å offentliggjøre vinnersaker og vinnerbilder.

Det er derfor viktig at pressen selv følger med på TV 2s sending fra kl. 20.00, og ikke publiserer noe rundt vinnerne før de fortløpende vises under TV-sendingen.

PRESSEROM UNDER SENDING

Øvrig presse vil være i presserommet under sending hvor alle vinnere ankommer etter at de har mottatt priser. Her vil det bli muligheter for foto og korte intervjuer. Vinnere følges tilbake til salen, så vi ber om at ingen oppholder vinnere over lang tid til foto og intervjuer.

Det vil være merket henvisning til presserommet. Vi tillater ikke live-sending fra presserommet grunnet sperrefrister.

Vennligst gi en tilbakemelding med fullt navn på journalister/fotografer som skal dekke Gullruten fra din redaksjon. Gi da samtidig beskjed om det ønskes fotoplass i salen. Dette sendes per e-post til TV 2s pressekontakter for Gullruten, Siril Vatne Meling (siril.vatnemeling@tv2.no) og Håvard Solem (havard.solem@tv2.no) innen onsdag 4. mai 2022 kl.12.00.

Link til liste over de nominerte til Gullruten 2022.

ETTERFESTEN

Gullrutens offisielle etterfest er i år lagt til Hotel Norge. Presseakkreditering til Gullruten-showet gir ikke adgang til festen. Presse som er akkrediterte til Gullruten, og som ønsker å gå på festen, kan selv kjøpe adgangstegn – ett adgangstegn per arbeidende medarbeider. Meld evt. ønske om kjøp av adgangstegn til etterfesten til pressekontakt Håvard Solem (havard.solem@tv2.no

NB: Vi gjør oppmerksom på at det ikke er adgang til å rapportere, fotografere eller gjøre intervjuer inne på etterfesten. 

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Allsang på grensen, Drags, Farmen, Farmen kjendis, Gullruten, The Voice, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Skal vi danse, Gullruten, TV 2s høstlansering, Hjerteslag

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Bilder

PROGRAMLEDER FOR GULLRUTEN 2022: Niklas Baarli. Foto: Espen Solli/TV 2
PROGRAMLEDER FOR GULLRUTEN 2022: Niklas Baarli. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom