TV 2

Presseinvitasjon: TV 2s høstlansering 1. september

Del

TV 2 har gleden av å invitere pressen til lansering av høstens innhold i Bergen 1. september.

Torsdag 1. september er det klart for TV 2s høstlansering på USF Verftet i Bergen.

Pressen inviteres til å være til stede under presentasjonen av TV 2s programmer, og til å møte våre profiler.

Programledere for årets høstlansering er Siri Nilminie Avlesen-Østli og Jonis Josef. 

Mandag 5. september fyller TV 2 30 år, noe som også vil markeres i forbindelse med høstlanseringen.

Program 1. september:

Kl. 13.00: Presentasjon av TV 2s høstmeny i Røkeriet på USF Verftet (adresse: Georgernes Verft 12). 

Kl. 14.00 (eller så snart presentasjonen er ferdig): Pressetreff med TV 2s profiler og ledelse. Her blir det anledning til å ta bilder og gjøre intervjuer med TV 2s profiler. Varighet: Ca. halvannen time.

Kl. 19.30: Festmiddag på Radisson Blu Royal Hotel (adresse: Dreggsallmenningen 1). Pressen inviteres til å dekke ankomsten på rød løper.

Pressefolk som dekker høstlanseringen vil på forespørsel kunne få anledning til å være til stede under middagen, men da som gjester. Selve festen er et lukket arrangement som det ikke er anledning til å fotografere eller rapportere fra. 

____

Flere av innslagene som vises under høstlanseringen vil bli tilgjengeliggjort i en pressemelding som sendes ut i løpet av presentasjonen, og kan lastes ned derfra til bruk. Her vil også alle høstens programmer være listet med kort informasjon om hvert av dem. 

Påmelding senest innen torsdag 25. august til Håvard Solem på mail: havard.solem@tv2.no

Oppgi hvor mange som kommer fra deres redaksjon, og om dere ønsker fotoplass i salen under dag-arrangementet.

Det vil bli holdt av plasser til stillsfotografer i salen med god plassering ift. scenen. All presse vil få plass i sal under presentasjonen.

Oversikt over profiler til stede under høstlanseringen kan deles med pressen på forespørsel onsdag 31. august.

Medier som ikke har anledning til å dekke høstlanseringen fysisk, vil kunne få tilgang til å se presentasjonen digitalt.

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Allsang på grensen, Farmen, Farmen kjendis, Gullruten, Korps United, Kort og lovende, TV 2 Sporten, TV 2s høstlansering.

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Skal vi danse, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Direktøren, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.