Virke

Presseinvitasjon til Virkes julehandelsseminar 11. november

Del

Avtar julehandelen, eller er desember fremdeles handelens viktigste måned? Og hvor mye vil hver av oss bruke på julehandelen? Dette og mer får du svar på under Virkes tradisjonelle julehandelsseminar mandag 11. november, kl. 12.

Tidspunkt: Mandag 11. november, kl. 12.00-13.00.

Sted: Hovedorganisasjonen Virke, Henrik Ibsens gate 90, Solli plass, Oslo.

Påmelding: Send en e-post til vebjorn.varlid@virke.no.

 

Program

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke, innleder om handelsnæringens betydning. Han går gjennom utviklingen i norsk handel og hvordan handelsnæringen vil påvirkes av statsbudsjettet for 2020.

Bror William Stende, direktør for faghandel i Virke, legger frem årets prognoser og analyser av julehandelen. Stende viser hva de ulike faghandelsbransjene kan forvente av julehandelen og hvordan den slår ut i fylkene.

Ingvill Størksen, direktør for dagligvare i Virke, legger frem prognoser for julehandelen av mat og drikke. Størksen viser også de viktigste trendene innen julemat.

På slutten av seminaret åpnes det for spørsmål og intervju.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer over 22 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom