Bertel O. Steen

Presseinvitasjon til nye Bertel O. Steen Lørenskog

Del

Bertel O. Steen inviterer til presselunsj 16. januar i forbindelse med at det nye forhandleranlegget på Lørenskog har offisiell åpning.

Torsdag 16. januar er det offisiell åpning av Bertel O. Steens nye forhandler på Lørenskog.

Det nye anlegget huser våre merker, deriblant Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, Opel og DS, og har topp moderne fasiliteter med det ypperste konsernet har å by på. Med et bredt utvalg av person- og varebiler, lastebiler og busser er ambisjonen at Bertel O. Steen Lørenskog skal bli en attraktiv bildestinasjon for kunder både fra Nedre Romerike og Oslo.

Invitasjon til presselunsj med omvisning
I forbindelse med den offisielle åpningsdagen, inviterer vi til presselunsj. Det blir først en presentasjon av forhandleren fra daglig leder Marius Thorberg, deretter en omvisning på anlegget.

Sted: Solheimveien 11-15, 1473 Lørenskog – møterom H204
Dato: torsdag 16. januar 2020
Tidspunkt: Kl. 12.00 – 14.00

Påmelding sendes senest 13. januar til ranveig.sonju@bos.no / 97 54 21 72.

PS: Pressen er også velkommen til den offisielle åpningen for kunder fra kl. 18.00 samme kveld. Ved deltakelse også her, må det informeres om ved påmelding.

Nøkkelord

Bilder

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 200 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 22 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Konsernets hovedkontor ligger i Lørenskog kommune.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom