Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Presseinvitasjon: Teknologidagen –teknologi og kriseledelse i pandemiens tidsalder

Del

De samfunnsmessige og økonomiske konsekvensene av koranpandemien har vært enorme. Men hvordan har pandemien påvirket samfunnet vårt, hvilken lærdom har vi tatt med oss videre og hvordan kan vi forberede oss på neste krise?

Dette er noen av spørsmålene som blir belyst under Teknas digitale Teknologikonferanse, som arrangeres 29 oktober.

Assisterende direktør Espen Rostrup Nakstad i Helsedirektoratet er en av foreleserne. Han vil snakke om kriseledelse, og hvordan man tar løpende beslutninger på sparsommelig grunnlag. Hvilke vurderinger ligger til grunn, og hvem skal man lytte til?

Under konferansen vil temaer som medisinsk forskning, troen på teknologi, utfordringene ved hyperdigitalisering og hvordan man kan sikre tilstrekkelig beredskap bli belyst. Forelesere er blant andre adm. direktør John-Arne Røttingen i Forskningsrådet, president i Tekna Lise Lyngsnes Randeberg og teknologigründer Ida Aalen.

Når: 29. oktober

Tid: 1700 – 1930

Se fullstendig program

Konferansen er gratis og åpne for alle, meld din interesse her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Espen Rostrup Nakstad.
Espen Rostrup Nakstad.
Last ned bilde

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 88 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom