Get | TDC

PRESSEINVITASJON: Statsråd Dale og statssekretær Skjervold besøker Get

Del

Den politiske ledelsen i samferdselsdepartementet besøker Get TIRSDAG 16. OKTOBER 11.00-11.45

Statsråden og statssekretæren kommer til Get, i Maridalsveien 323, for en presentasjon og demonstrasjon av bredbåndshastighetene det er nå er mulig å skape med den siste hybridfiber-teknologien.

Statsråden og statssekretæren vil ankomme Get klokken 11.00 og gå rett til et møterom hvor de får en presentasjon fra Get. Presentasjonen varer i 20 minutter og vil være lukket for pressen.

Etter presentasjonen gjennomfører vi en speed test på hybridfiberteknologien i serverrommet til Get. Pressen er velkomne til å være med på testen. 

Det er mulig å ta bilder/video underveis. Det vil være mulighet for pressen å stille spørsmål i den siste delen av besøket, ikke under selve speed-testen da den foregår i et støyende område.

Pressen må registrere seg i resepsjonen på Sebastian Eidem.

Kontakter

Bilder

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene våre hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt, og vi har i flere år hatt en meget sterk vekst innenfor både bredbånd og tv.

www.get.no       www.tdc.no

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC