Presseinvitasjon: Statsminister Jonas Gahr Støre åpner Møller Medvind Arena 25. januar

Del

For snart fem år siden åpnet dørene til Møller Medvind på Alnabru. Gjennom Møller Medvind-metoden får unge i Nav-systemet opplæring innen bilpleie og tilbud om en full, fast stilling. Onsdag 25. januar åpnes en ny arena på Alnabru, der flere aktører skal ha fokus på inkludering, inspirasjon og samspill på tvers

58 stolte medarbeidere har fått full fast stilling siden etableringen, og parallelt bidrar selskapet til å bekjempe sosial dumping og svart arbeid. Flere av Møller Medvinds medarbeiderne har siden gått videre til utdanning eller andre jobber enten i eller utenfor Møller-systemet, så Møller Medvind kan ta inn nye medarbeidere fra Nav for faglig opplæring.

Nå samles flere selskaper under samme tak for å la seg inspirere av metoden og for å oppnå inkludering, inspirasjon og samspill på tvers. Vi har kalt etableringen for Møller Medvind Arena. Målet er at dette også skal være en møteplass for mange flere selskap fra ulike bransjer som ønsker å ta Møller Medvind-metoden i bruk. Slik kan mange flere unge får en varig tilknytning til arbeidslivet og finne veien ut av utenforskap.

Under åpningen av den den nye inkluderingsarenaen møter våre medarbeidere og samarbeidspartnere statsminister Jonas Gahr Støre, i tillegg til NAV-sjef Hans Christian Holte, generaldirektør for utdanningsetaten Marte Gerhardsen – samt LO sekretær Trude Tinnlund og direktør i NHO Gjermund Løyning.

Vi ønsker pressen velkommen, og det vil bli gitt anledning til å intervjue både medarbeidere og gjester om det viktige inkluderingsarbeidet som gjøres, om resultatene som allerede er skapt, og som nå er planlagt tatt til et nytt nivå gjennom arenaen i Groruddalen.

Les mer om Møller Medvind Arena her, eller bli med inn til arenaen i denne filmen 

Dørene åpner kl. 13.30 og det offisielle arrangementet starter presis kl. 14.00.

Påmelding til kommunikasjonsdirektør Gurli Høeg Ulverud, se mailadresse under.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom