TV 2

Presseinvitasjon: Skal vi danse: all stars premiere

Del

TV 2 ønsker journalister og fotografer velkommen til premieren av «Skal vi danse: all stars», som sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu lørdag 27. august.

Førstkommende lørdag 27. august er det premiere for «Skal vi danse: all stars». I årets all stars-sesong blir det gjensyn med vinnere, finalister og publikumsfavoritter. Les mer om deltakerne her.

Det er få fotoplasser i salen, og dersom du ønsker plass i salen – må du melde interesse for dette.

Journalister følger sendingen på skjerm i presserommet.

Tid og sted:
Tid: Lørdag 27. august. Oppmøte for presse senest kl. 19.00
Sted: H3 Arena, Fornebu

Sendingen starter kl. 19.30 og vises direkte på TV 2 og TV 2 Play.
I nyhetspausen kl. 21.00-21.30 og etter sending kl. 22.40 blir det anledning for å møte deltakerne for korte intervjuer på parketten.

TV 2 har egen stillsfotograf til stede under sending, som publiserer bilder forløpende til NTB Scanpix.

Programledere: Helene Olafsen og Anders Hoff. 

Dommere: Trine Dehli Cleve, Merete Lingjærde og Morten Hegseth.

Dersom du ønsker å dekke sendingen fra H3 Fornebu må du gi tilbakemelding til presseansvarlig Siril Vatne Meling (sme@tv2.no) eller Nina Engh (nina.engh@tv2.no) innen fredag 26. august kl. 12.00. Vennligst presiser om du ønsker fotoplass i salen. 

Kontakter

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Skal vi danse, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Direktøren, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.