TV 2

Presseinvitasjon: «Skal vi danse: all stars» - lørdag 5. november

Del

Lørdag 5. november kl. 19.30 er det klart for semifinale i «Skal vi danse: all stars». Presse inviteres til å være til stede.

Det er klart for semifinale i «Skal vi danse: all stars», der semifinalistene danser to danser hver. Den første dansen er dommernes valg. 

Disse parene er i semifinalen:

  • Jørgine og Santino
  • Aleksander og Helene
  • Cengiz og Rikke

Tid: Lørdag 5. november. Oppmøte for presse kl. 19.00.

Sted: H3 Arena, Fornebu

Journalister følger sendingen via skjerm fra presserommet. Om du ønsker plass i salen må du melde interesse for dette.

Sendingen starter kl. 19.30 og vises direkte på TV 2 Direkte og TV 2 Play. I nyhetspausen kl. 21.00 og etter sending blir det anledning for å gjøre korte intervjuer med deltakerne på parketten.

TV 2 har egen stillsfotograf til stede under sending, som publiserer bilder fortløpende til NTB.

Det er pressekontakt Siril Vatne Meling som er til stede på H3 Arena på lørdag. Ønsker du å dekke sendingen fra H3 Arena må du sende e-post til sme@tv2.no innen torsdag 3. november kl. 12.00. Vennligst presiser om du ønsker fotoplass i salen.

Nøkkelord

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Kjære landsmenn, Innebandykrigerne, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom